Перейти до змісту

Куплю молдінги (ліству) на Renault Trafic Long

Maslykaka

Рекомендовані повідомлення

Куплю молдінги (ліству) на Renault Trafic Long весь комплект на дві сторони автомобіля.

Або підскажіть де недорого можна купити .

Олег 0938266669, 0976810205

post-14924-0-56470900-1419947707_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можу підказати. Якось до мене на одній із стоянок підійшов якийсь чувак і запропонував ліству. Питаю - де с**див. Каже що кооператив штампує. Думаю бреше. кажу давай за годинку підтягуйся. Короче справді листва виготовлена з твердішого пластику, пофарбована в наш сірий колір. Є єдине але - її не можна поставити на рідні пуклі. Лише поклейка. Ціна питання до 100 у.о. на всю машину. От так вот.

П.С. номер скину в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можу підказати. Якось до мене на одній із стоянок підійшов якийсь чувак і запропонував ліству. Питаю - де с**див. Каже що кооператив штампує. Думаю бреше. кажу давай за годинку підтягуйся. Короче справді листва виготовлена з твердішого пластику, пофарбована в наш сірий колір. Є єдине але - її не можна поставити на рідні пуклі. Лише поклейка. Ціна питання до 100 у.о. на всю машину. От так вот.

Буду вдячний теж за інформацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую. Скиньте будь-ласка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Куплено! Всім дякую і з наступаючим Новим роком!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...