Перейти до змісту

Декілька загрузочних ОС.

Ctepanuch

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Питання таке. Є зовнішній ХДД. Коли один розділ - роблю безліч встановлюючих ОС + місце для оперування файлами (MultiBoot USB). Бажано розділити на два розділи. Перший для образів ОС, вторий для файлів. Як? Мо хто знає?

Опубліковано
розділити на два розділи. ... Як?

Акроніс

є спеціалізований карман дшя таких справ, накидав на вінт образів з кармана вибрав образ і грузиш,

якщо ти невкурсі як толком розбити вінт то поставити 3 ос на один вінт тобі буде повір буде важко, я ставив собо 7, xp, ubuntu, то гемору було троха коли злетів хп і прийлось на ї...сь, неті такої інфи незнайшов але все відновив так шо читай і експерементуй

якщо цікаво про карман то можу скинути модель і обзор

Опубліковано

Питання щоб створити два розділи. На одній 500-тці у мене стоїть 4-ри установочних вінди та дві убунти (є відповідна менюшка + Live CD)(допомогла MultiBoot USB). Під час операцій з файлами я, чесно кажучи, інколи "туплю" і копіюю файли в системні папки. Тому питання - чи є можливість розбити диск на два розділи, щоб не путатись і щоб перший був загрузочний? Достала сумочка з дисками.

Опубліковано

Питання щоб створити два розділи. На одній 500-тці у мене стоїть 4-ри установочних вінди та дві убунти (є відповідна менюшка + Live CD)(допомогла MultiBoot USB). Під час операцій з файлами я, чесно кажучи, інколи "туплю" і копіюю файли в системні папки. Тому питання - чи є можливість розбити диск на два розділи, щоб не путатись і щоб перший був загрузочний? Достала сумочка з дисками.

отже якщо я правильно зрозумів тобі тре 1)система з загрузчиком і мультизагрукою і 2 розділ на файлопомойку

2)якщо так то запускаєм якусь убунту і заходим в gparted (вроді) і розбиваєш, першому диску(той шо з утановочними образами) ставиш галочку boot все інше по замовчуванню

вроді нічого не забув, якщо хоч розбити з під вінди то підключи вінта, запустись з флешкі в вінду потім на мому компютері права клавіша там керування далі вискочить віконце, з ліва буде пукт "керування дисками вроді" там вибиреш свій вінт і розібєш,

все написав з памяті бо зараз нема під рукою на чому глянути

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...