Travian Опубліковано 19 Грудня, 2014 в 06:18 Поділитися #1 Опубліковано 19 Грудня, 2014 в 06:18 На азк вкрали компресор forte fl 24/50 , якщо в когось є якась інформація поділіться будь-ласка. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
woodwork Опубліковано 19 Грудня, 2014 в 07:03 Поділитися #2 Опубліковано 19 Грудня, 2014 в 07:03 На якій саме АЗК? Коли?Камер спостереження небуло? В сусідів камери якщо є то в них можно глянути, вони ж не пішком його перли.Пи.си. пристрої на відкритих площадках прив'язувати треба та стальний трос товшиною з палець. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
la20 Опубліковано 19 Грудня, 2014 в 07:16 Поділитися #3 Опубліковано 19 Грудня, 2014 в 07:16 Наші скомуніздять компресор, потім трос і ще дякую скажуть. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Travian Опубліковано 19 Грудня, 2014 в 09:01 Автор Поділитися #4 Опубліковано 19 Грудня, 2014 в 09:01 На якій саме АЗК? Коли?Камер спостереження небуло? В сусідів камери якщо є то в них можно глянути, вони ж не пішком його перли.Пи.си. пристрої на відкритих площадках прив'язувати треба та стальний трос товшиною з палець.Камер немає, вкрали сьогодні вночі десь під ранок.Так як камер немає небуду "палити азк" , щоб небуло подальших крадіжок.на сусідські камери якось не надіюсь, думаю може десь пропонувати будуть, скупкип.с за будь-яку корисну інформацію буде грошова винагорода Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
woodwork Опубліковано 19 Грудня, 2014 в 15:00 Поділитися #5 Опубліковано 19 Грудня, 2014 в 15:00 Питав сьогодні в ''пацанчіків'', не бачили і не чули... Можливо того що хз який оайон АЗС. Ви на камери все таки ставочку зробіть, по дорозі в обидві сторони вночі не тисяча автівок їздила, правда ж? В першу чергу буси та черевичкі перевірити, далі легкові, дату і час камер співставити, думаю коло автівок можна до десяти звузити, а то й ще менше. Далі ставте камери, вони того варті в затратній частині. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
odna Опубліковано 19 Грудня, 2014 в 15:33 Поділитися #6 Опубліковано 19 Грудня, 2014 в 15:33 Нічо не поняла. Я на Велопаті, чи помилилась? Ви пишіть в загальний форум, корисніше буде. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
woodwork Опубліковано 19 Грудня, 2014 в 20:02 Поділитися #7 Опубліковано 19 Грудня, 2014 в 20:02 Нічо не поняла. Я на Велопаті, чи помилилась? Ви пишіть в загальний форум, корисніше буде.Опачкі, слушне зауваження. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.