Перейти до змісту

Корпоратив

Рекомендовані повідомлення

Потрібно стартовий пакет Києвстара або МТС - корпоративний (який надається людям, що обслуговують та поширюють картки поповнення чи стартові пакети, одними словом для працівників фірми Києвстара чи МТС , відповідно)

Хто може з цим допомогти, домовитись думаю... зможем.

З кожну пропозицію розгляну.

Дякую за те що хоча прочитали це повідомлення ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А можна нескромне питання -- чому корпоратів, а не корпоратив?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибач Вадим, заради цікавості скажу: Прочитай подпись, а якщо неправльність написання переслідуеться законом, то... можу виправити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибач Вадим, заради цікавості скажу: Прочитай подпись, а якщо неправльність написання переслідуеться законом, то... можу виправити ;)

PS опечатка, не вір своїм очам :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

подпись
Я прошу пробачити мене за те що прикуолупуюсь, просто боляче дивитись як калічать мову. До того ж калічать не через незнання/невміння, а через елементарну безалаберність. Посилатись на те що "не князь" це те ж саме, якби ти наїхав на пішохода і потім розказував ДАІшникам, що ти не Шумахер, що всяке буває.

Я розумію -- бувають опечатки, від цього ніхто не застрахований, всі ми люди. Буває, що важко згадати як саме пишеться слово -- все ж багато років пройшло після школи. Але для чого калічити мову навмисно?.. :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мене більше хвилює те, що я не зрозумів, що саме хотів сказати топікстартер.

ІМХО в першу чергу треба навчитись грамотно мислити, а писати - само собою прийде виходячи з першого пункту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скоро все начнут говорить и писать на HTML. тогда ошибок будет меньше.

а если я правильно понял саму тему - то Киевстар.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажу по іншому: ще не один топік необійшовся без сарказму зі сторони Плюма, яле це мені не заважає.

Скажу іншими словами потрібно стартовий пакет Києвстара або МТС - корпоративний (який надається людям, що обслуговують та поширюють картки поповнення чи стартові пакети, одними словом для працівників фірми Києвстара чи МТС , відповідно)

PS Я написав вчора так скупо бо писав з телефону, не виклав моє зверненя, запитання. Винний визнаю

PSS to Plum'а чимось тобі насолив, на борді що пишуть ще гірше ніж я. Да я цим скалічив мову виправлюсь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По поводу подписи, если уж оставаться грамотными до конца, то не "извЕните за грязь", а "извИните за грязь" ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажу по іншому: ще не один топік необійшовся без сарказму зі сторони Плюма, яле це мені не заважає.

1. Є дуже багато топіків, які я взагалі не читаю.

2. Це не сарказм. Ще раз кажу -- просто вкрай неприємно бачити коли калічать мову.

3. Не Плюм, а Плам, якщо на те пішло (Plum англ. -- 91.gif195.gif206.gif181.gif197.gif93.gif Слива). А взагалі прийнято ніки писати мовою оригіналу.

4. Ніхто не збирався заважати.

PS Я написав вчора так скупо бо писав з телефону
а, ну да -- на телефоні (принаймні на смартах Nokia) українська И ставиться трьома натисками цифри 4, а І -- одним. Тепер ясно чому "корпоратів"
PSS to Plum'а чимось тобі насолив, на борді що пишуть ще гірше ніж я. Да я цим скалічив мову виправлюсь.
не насолив абсолютно. Більше того, спочатку я навіть не звернув увагу хто автор топіка. Згідний, пишуть ще гірше, але такий явний русизм в назві топіка я зустрічаю вперше ;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це жарти такі?

Вибачте це розділ чи топік відноситься до філіології.

Яка кому різниця відносно написання, ну спочатку написав погано, то давайте будемо спамити всі підряд!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Народ налягай на СПАМ!!!!!!!!!

Напишіть в лічку, що кожен думає відносно написаня!!!! А тут задоно запитання , не знаеш що написати - почекай поки толкова людина напише, відносто звернення!!!!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нам просто с Plum'ом надо обьединиться и создать клуб борцов за правописание, ибо мы оба очень серьезно воспринимаем эту проблему ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

писать гадости в комментах - трусость...

твій підпис?

напиши в лічку там розберемось

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не понял предыдущего коммента. С кем и по какому поводу я должен разбираться? Чем не угодила моя подпись? Кому и какую гадость я написал? Можно обьяснить? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нема відповіді на запитання? Прочитав, що люди пишуть і йди далі!!!!!!!!!!!!

якщо ніхто про це незнає нічого, то прикривайте топік! Щоб людям і собі меньше дурної інформації йшло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 savik:

Вы мне задали вопрос? Какой?

Уважаемый, а вы не заметили в моем предыдущем посте ЧЕТЫРЕ вопросительных знака? ;) Так у кого из нас нет ответов на вопросы? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібно стартовий пакет Києвстара або МТС - корпоративний (який надається людям, що обслуговують та поширюють картки поповнення чи стартові пакети, одними словом для працівників фірми Києвстара чи МТС , відповідно)

Хто може з цим допомогти, домовитись думаю... зможем.

З кожну пропозицію розгляну.

Дякую за те що хоча прочитали це повідомлення

Я запитав у всіх форумчан, а не тільки тебе.

і що за звернення 2 savik - to savik

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Насколько мне известно - корпоративные пакеты не продаются, да и зачем? Кто продаст реально выгодный пакет, заполучив его в руки?

2. 2 savik, 2 lumax, 2 vasya - очень распространенное в инете обращение, часть инет-слэнга, так же как "lol", "креведко", "аффтар" и т.п

TO savik: МИР? ;)

PS: Простите за тотальный оффтоп :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да тут сама тема - оффтоп изначально. (вопрос о приобретении в ветке, где только обсуждают)

savik: врядли кто-то захочет себе проблем с продажи такого номера. подобное в ветке про Билайн было.

lumax, Plum: бороться за правильнописание в интернете - что с ветряными мельницами воевать. у кого-то это автоматически получается, а кого-то никаким образом не заставишь. к сожалению, народ становится все более и более безграмотным.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Shura:

Пойдешь к нам в клуб борцов с ветряными мельницами? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

арфаграфея эта каг канхфу. настаящей мастир ей биз лишней надабнасте никада нипользуица. !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...