Перейти до змісту

Вивчення попиту


mylat2008

Рекомендовані повідомлення

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

регіонального відділення Фонду державного майна України по Волинській області щодо вивчення попиту на майно загальносоюзних громадських об’єднань (організацій) колишнього Союзу РСР, яке станом на 24 серпня 1991 року знаходилося на території України і повернуто у власність держави за рішенням суду, з метою його подальшої приватизації

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Волинській області вивчає попит на майно загальносоюзних громадських об’єднань (організацій) колишнього Союзу РСР, яке станом на 24 серпня 1991 року знаходилося на території України і повернуто у власність держави за рішенням суду, з метою його подальшої приватизації, а саме на: готель «Лісова пісня» за адресою: бульвар Лесі Українки, 12, м. Ковель, Волинська область; будівлю вбудовано-прибудованого приміщення за адресою: проспект Президента Грушевського, 33, м. Луцьк, Волинська область; будівлю готелю «Світязь» за адресою: вул. Набережна, 4, м. Луцьк, Волинська область; будівлю адмінбудинку за адресою: вул. Лідавська, 30, м. Луцьк та ремонтні бокси з операторною АЗС за адресою: вул. Лідавська, 30, м. Луцьк.

Додаткову інформацію про майно можна отримати у регіональному відділенні Фонду державного майна України по Волинській області (Київський майдан, 9, м. Луцьк, 43027, конт. тел.: (0332) 243 487; 243 477). Ознайомитись з майном можна безпосередньо за адресами його розташування після узгодження з регіональним відділенням Фонду державного майна України по Волинській області.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тож Яценюк казав, що будуть продавати, коли буде самий оптимальний час для країни, щоб побільше виручити за держ майно, себто, не раніше закінчення війни та стабілізації економіки. А це що таке?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...