Перейти до змісту

Продам Мерседес w124 2.5D 1994р.

HardCancer

Рекомендовані повідомлення

Продам Мерседес w124 2.5D 1994р., чорний колір сіра листва, автомобіль в гарному зовнішньому та технічному стані, 2 комплекта резини на титанах і звич.дисках. Ціна- 8000$, торг біля авто. Т. 066-94-000о-4.

post-11237-0-39295300-1418639580_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ціна 2011 року))

можу організувати w210 2000 рік, рестайл, авангард (шкіра, клімат і тд.) 2.4 автомат.

8000$

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чого ти в тему лізеш? Я ж тобі не вказую по чому твої машини продавати, хоча в тебе самого ціни далеко не "сахар". Чи може постійно заходити в твої теми і писати, що ціни не адекватні. А я яку захочу ціну таку і поставлю, маю повне право. Сподіваюсь бан на пару днів отримаєш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чого ти в тему лізеш? Я ж тобі не вказую по чому твої машини продавати, хоча в тебе самого ціни далеко не "сахар". Чи може постійно заходити в твої теми і писати, що ціни не адекватні. А я яку захочу ціну таку і поставлю, маю повне право. Сподіваюсь бан на пару днів отримаєш.

Чому так агресивно?

Продавай хоч за 200 000$ його. Я реальну вартість хотів вказати, допомогти.. а ти гиркаєш.

Одне діло писати що ціни неадекват, інше їх ставити ))

вибачте, що зачепив вас і поставив під сумнів право на ставлення цін яких захочете. превеликого вам успіху у продажі авто!)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ап 7500$

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я б ще зрозумів, якби такі гроші просили за Е500, а за простий 124 з дизелем 2.5 - це космос.

і додайте більше фото в кращій якості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...
  • 4 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...