Перейти до змісту

Сімейна економіка

lilechka

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 171
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

В тебе ж люстра з трьома розжарювальними "шісдесятками" не працює цілодобово? А в мене теща зламала ногу, 4 місяці телевізор не вимикався, ага, вночі теж.

До цього року тільки в двох кімнатах сім шістдесяток практично безперервно світили в темну пору доби мінімум до 23-ї. Діти...

P.S. Тещі здоров'я.

Опубліковано

ввечері перевірю в стані спокою і з ігрухою

не забудь ще монік туди додати

комп в стані спокою (тільки мТорент) з монітором post-4-0-23401700-1423674107_thumb.jpg

комп в стані спокою (тільки мТорент) без монітора post-4-0-32896200-1423674120_thumb.jpg

якраз танки розїзжаються на старті post-4-0-82199600-1423674139_thumb.jpg

Опубліковано

Хотіла сьогодні мандарини на ринку придбати. Ціна 35 грн за кг :_09: (нещодавно купувала за 25 грн). Купила яблук :)

Опубліковано

Хотіла сьогодні мандарини на ринку придбати. Ціна 35 грн за кг :_09: (нещодавно купувала за 25 грн). Купила яблук :)

я сегодня за 30 грн.купила на входе в варшавку

Опубліковано

в рибному магазині(навпроти слона) випадково потрапила на салат з селери, у них там крім всяких рибок є смачнющі мої улюблені голубці з корейською морквою виробництва Теремнориббази. дівчата! то такий клас! і смачно і корисно. 55 грн. -1 кг. Рекомендую. :g15:

Опубліковано

Закінчується гель для прання. Хочу знову "Passion Gold". Скільки він зараз?

І для підняття настрою :)

73KcU_pK7zk.jpg

Цей засіб можна купити на складах. вул Лідавська 2. Коштував здається 65-75 грн.

Опубліковано

Чекайте в другій половині тижня значне підняття цін на м'ясо-ковбасні вироби від провідних волинських виробників.

Опубліковано

Чекайте в другій половині тижня значне підняття цін на м'ясо-ковбасні вироби від провідних волинських виробників.

Как раз время постить) и денег экономия и для здоровья полезно.

Опубліковано

Как раз время постить) и денег экономия и для здоровья полезно.

як сказати, наприклад риба не дешева. Олія також не стоїть на місці. Хоча якщо постити так як мої баба/дід, хліб-вода, або раз в день їсти, тоді так :) А якщо фізично працюєш на роботі, тоді ще складніше

Опубліковано

як сказати, наприклад риба не дешева.

Не те що не дешева, в космосі! Практично вся морська риба (оселедець, хек і т.д.) - імпортна. Відповідно і прив'язка до курсу більш жорстка, ніж у ковбасних виробах. В остінніх імпортні: оболонки, добавки, і т.д. М'ясної сировини вистачає української.

Олія також не стоїть на місці

Опубліковано

Відкрила для себе рівненського виробника молокопродуктів "Бімол"

Нормальна якість за прийнятну ціну

Наприклад, сметана 25 % жирності 1кг - 20 грн

Опубліковано

де купуєте? Не зустрічав. Купуємо угринівську.
Опубліковано

де купуєте? Не зустрічав. Купуємо угринівську.

кажуть, на ринку є

Купувала у фірмовому магазинчику "Бімол", що по вул. Шопена

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...