Zevs_Isver Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 17:01 #26 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 17:01 хто любить зелену цибульку, то не забувайте що вона гарно росте в "вазоні", і "безкоштовно" і без хімії (а хто не любить - все одно їжте бо вітаміни ) підростає нова порція вітамінів - салат
Zevs_Isver Опубліковано 9 Червня, 2015 в 19:13 #27 Опубліковано 9 Червня, 2015 в 19:13 хочу нагадати що зараз почалися пагони (стрілки) часнику
xforester Опубліковано 9 Червня, 2015 в 19:30 #28 Опубліковано 9 Червня, 2015 в 19:30 супер.... Рецепти в студію...
Zevs_Isver Опубліковано 9 Червня, 2015 в 19:43 #29 Опубліковано 9 Червня, 2015 в 19:43 супер.... Рецепти в студію...все в гуглі навіть з картинками,я сьогодні на вечерю додав в суп(планував додати просто часник - а тут бац, пагони є)можна в рагу додавати, в омлет, в салатпід час готування є сильний часниковий запах, а коли приготується запаху майже не має, як і часникового смаку, ледь-ледь відчутні
yura-patriot Опубліковано 10 Червня, 2015 в 06:22 Автор #30 Опубліковано 10 Червня, 2015 в 06:22 Раджу купувати помідори закарпатські, такі з пімпочками, вони як на мене самі смачні, поки немає домашніх.
mix_forever Опубліковано 10 Червня, 2015 в 06:38 #31 Опубліковано 10 Червня, 2015 в 06:38 Хтось питав, як швидко почистити часник... Закиньтие його в банку, закрийте кришкою і добряче потрусіть.
yura-patriot Опубліковано 10 Червня, 2015 в 18:24 Автор #32 Опубліковано 10 Червня, 2015 в 18:24 Знаю одну штуку(власний досвід)! щоб не "зверталася сметана у борщі" вийміть її з холодильника за 15-30хв до добавки в борщ,суп!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.