Перейти до змісту

Продається жіноча сумка Polina Eiterou натуральна шкіра.

Каркас

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продається жіноча сумка Polina Eiterou натуральна шкіра. Сумка нова. Купувалась в цумі.

Продається за ПОЛОВИНУ від вартості нової.

Віддають за 600 грн.

Усі деталі і питання будь ласка за тел. 0994406461.

post-26695-0-75522800-1417715614_thumb.j

Опубліковано

Продається жіноча сумка Polina Eiterou натуральна шкіра. Сумка нова. Купувалась в цумі.

Віддають за 600 грн.

Прошу вибачення і уточнюю : Продається жіноча сумка Polina Eiterou натуральна шкіра. Сумка нова. б.у. в відмінному стані. Купувалась в цумі.

Ціна -600 грн.

Опубліковано

Такі да,ціна їй 600 гривень,це наглість імхо,максимум 250 дав би за таку сумку,вона ужасна)

Опубліковано

Та от не в 2 рази. Ось ціна.

1. модель по зсилці геть не та, що в пості.

2. матеріал - шкіра натуральна, а не замінник як вказано в описі по наданій Вами зсилці.

Опубліковано

Такі да,ціна їй 600 гривень,це наглість імхо,максимум 250 дав би за таку сумку,вона ужасна)

Я не крепко тямлю в жіночих сумках, але за паро раз, коли мене тягали по бутіках і магазинах, зрозумів, що:

1. Шкіра коштує дорожче за замінники

2. Класичні моделі сумок, клатчів і інших причендал) чомусь дорожчі від інших. Тому на мою думку пропозиція адекватна цілком і повністю, але на вкус і цвет-товаришів-нет...

Опубліковано

Такі да є відмінності, це як у грі "найди десять відмінностей. Да і матеріал не той. Воощем признаю помилився.

І взагалі зібрались мужикі жіночі сумки обговорювати, недивно Hadi, що вона тобі не подобається, от якби подобалась то було б дивно. Я вмиваю руки.

• 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...