Перейти до змісту

Маршрутки будуть зупинятись у відведених місцях

ChB

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Да! Я доїхав до роботи буже швидко! "15" доїхав класно! Вже в 9 сидів на місці, а раніше в 9,30-9,25! Переваги є! І марштуркою "2" домой, на 33! Класно! Доїхав теж швидко! Мені подобаються нововведення! :) Просто незвикли ще до нивих змін! :smile3: +1 Шибі!

• Відповідей 398
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Це класно шо зробили зупинятись маршуткам у відведених місцях, але є проблема наприклад біля "Нашого краю" на шевченка. Щоб їхати в сторону лісництва потрібно вибирати або йти на зупинку де зупиняється 47 або де 31. Раніше вони зупинялись напроти краю. Я питав водія , і він сказав шо заборонили там зурпинку, навіть після звернення народу.

Опубліковано

Така сама фігня на лісництві. 47 і 31 виїзжають з боголюб і зупиняється на повороті на ковельській, а кінцева зупинка 22 перед поворотом. Приходиться вибирати на чому їхати на роботу, хоча мені підходить в принципі всі.

Опубліковано

А я навпаки сьогодні запізнився на роботу. На 5 хв. Прочекав на зупинці. Дочекався переповненої 12-ки. Так і їхали, як шпроти до Київсього майдану.

Опубліковано
А я навпаки сьогодні запізнився на роботу. На 5 хв. Прочекав на зупинці. Дочекався переповненої 12-ки. Так і їхали, як шпроти до Київсього майдану.

ВЕРНІТЬ ШУСТРІНЬКІ МЕРСІКІ!! :)

Опубліковано
ПОВЕРНИТЬ ШУСТРЕНЬКІ МЕРСІКІ!!!! :huh:

ВЕРНІТЬ ШУСТРІНЬКІ МЕРСІКІ!!!

ВЕРНІТЬ ШУСТРІНЬКІ МЕРСІКІ!! :blink:

Ув. datacopy! Придумай что-нибудь пооригинальнее, например, нарисуй плакат со своим призывом и ходи с ним по городу. На форуме НИКТО не поможет тебе в решении этого вопроса. Форум - это не мэрия.

Опубліковано
по-перше, то не труповози!!! чи ти труп? :blink:

а по-друге, написав би ти краще всі ситуації аварійні, які були з мерсіками і порівняв би.. вот тоді і казав би шось.

Самые настоящие. Защиты для пасажира никакой. Когда такое т/с попадает в дтп, оно складывается как гармошка.

Поищите хоть в тырнете фоторепортажи с их участием. А когда я вижу переполненый труповоз который летит на скорости

50-70 км/час, лично мне становится страшно и хочется припарковаться или каким нибуть другим способом обезопасить

себя от таких контактов.

Согласен, с мерсиками тоже было очень много аварийно-опасных ситуаций. И я их не оправдываю и не защищаю.

Мне вот только интерессно (там выше писали в мой адрес, что я правил не знаю и мог бы пропускать труповозы и

всесторонне им кланяться) как водила, который везёт в салоне 50-60 человек отдаёт себе отчёт в том, что он за их

жизнь отвечает и при этом нарушает ПДД, в надежде на то, что я (или какой либо другой водила) смогу предвидеть

его манёвр и вовремя затормажу.

Опубліковано
при подъезде к остановке, если ты видишь, что автобус выруливает от неё, трудно плавно сбавить скорость? И как прикажешь транспортному средству таких размеров маневрировать в городе? Ждать, пока на дороге никого не будет?
До того ж згідно з правилами дорожнього руху маршрутний транспорт, який рушає від обладнаної зупинки має перевагу і його повинні пропустити. Просто ми звикли ігнорувати це правило, бо в нас маршрутки висаджували/підбирали пасажирів і рушали скрізь, де вони фізично могли зупинитись і рушити -- і на пішоходних переходах, і на перехрестях і т.д.

Обратимся к ПДД:

17.4. У населених пунктах, наближаючись до автобуса, мікроавтобуса або тролейбуса, що розпочинає рух від позначеної зупинки, розташованої в заїзному "кармані", ВОДІЇ ІНШИХ ТРАНСПОРТНІХ ЗАСОБІВ ЗОБОВ"ЯЗАНІ ЗМЕНШИТИ ШВИДКІСТЬ, А В РАЗІ ПОТРЕБИ ЗУПИНИТИСЬ, щоб дати можливість маршрутному т/з розпочати рух.

И читаем дальше:

17.5. Водії автобусів, мікроавтобусів і тролейбусів, які подали сигнал про намір розпочаті рух від зупинки, ПОВИННІ ВЖИТИ ЗАХОДІВ ДЛЯ ЗАПОБІГАННЯ ДТП.

Значит я (и все остальные водители) обязаны завидя маршрутку останавливаться и пропускать,

а водители маршруток могут ездить как хотят: не включать повороты (а зачем), обьезжать своих коллег и перекрывая проезд (он же людей визёт и сильно спишит, тем более маршрутку перед ним просто обязательно надо обагнать, ну и что с того, что она через 10 секунд отьедит), одновремеено с тем ехать вокурат по середине дороги на скорости 20 км/час, что б никто не обогнал и наука доказала, что маршрутка - самый быстрый транспорт в Луцке. и т.д. ИМХО

Опубліковано

А тебе было бы лучше, если бы о предотвращении ДТП думали только водители маршруток, да? :blink:

Правильно, зачем забивать голову чем-то лишним, лучше устроить гонки на выживание и доказать, что наука заблуждается, и самый быстрый транспорт - это твой автомобиль :huh:

Опубліковано

Сегодня (вчера, то есть) на перекрёстке "Молоді-ЗАГС" видел две "29-ки", ехавших в разных направлениях. "Владимирская - 40-й квартал". Что-то новенькое :blink:

Опубліковано
Сегодня (вчера, то есть) на перекрёстке "Молоді-ЗАГС" видел две "29-ки", ехавших в разных направлениях. "Владимирская - 40-й квартал". Что-то новенькое :)

А я вчора на 29-ці три рази їздив (в одній, навіть, LCD монітор був). А 12-ки майже вимерли, як мамонти ((

Опубліковано

Вчера (сегодня) в 0:25 из Центра шёл пешком на 33-й. Маршруток не было. 50 минут подышал свежим воздухом ;)

Интересно, после полуночи они уже не ходят совсем? Раньше, помнится, в такое время и даже чуть позже ещё можно было уехать...

Опубліковано
А 12-ки майже вимерли, як мамонти ((

Не те слово як вимерли :0023: Навіть кісток не залишлось. Я раніше з київської на КРЗ ними їздив. Тепер доводиться 1-м маршрутом через все місто їхати... 15 хвилин сну втрачаю ;)

Опубліковано
Вчера (сегодня) в 0:25 из Центра шёл пешком на 33-й. Маршруток не было. 50 минут подышал свежим воздухом :)

Интересно, после полуночи они уже не ходят совсем? Раньше, помнится, в такое время и даже чуть позже ещё можно было уехать...

Я вже 2 раза так дихав повітрям свіжим! :(

І, судячи зі всього, після 0:00 краще готувати гроші на таксі або гуляти нічним містом.

Не те слово як вимерли Навіть кісток не залишлось. Я раніше з київської на КРЗ ними їздив. Тепер доводиться 1-м маршрутом через все місто їхати... 15 хвилин сну втрачаю

Сьогодні бачив доісторичну 12-ку!!! Живу! :)

Опубліковано

Цікаво чи така ж сама ситуація на кінцевій 9-ок... Є у нас на форумі розвідники? Ніхто не бажає в розвідку сходити?

Опубліковано

"- Що таке двоїсті відчуття?

- Це коли бачити, як ТВОЯ теща летить в прірву на ТВОЄМУ новенькому Бентлі."

Те ж саме про нові правила в "маршрутках". Про посадку та висадку на маршрутках - "ЗА" категорично. Про розміщення тих зупинок будь-де і безсистемно - "ПРОТИ". Наприклад, вздовж парної сторони проспекту Соборності є зупинка "Аверс" і зразу ж за перехрестям на Воїнів-Інтернаціоналістів біля самого Аверсу - зупинка маршрутних таксі: там особисто бачив, як стають 15а. ВОНО ПОТРІБНО? Або біля "Гостинцю" зупинка маршрутних таксі десь біля газону за 200 метрів до гостинцю: треба сунути по болоту до тротуару, а якщо її посунути вперед метрів на 50-100 і переробити стоянку навпроти "Ювілейного" (є парковка біля "Гостинцю"), то буде набагато ліпше.

Про графіки руху. НЕДОСКОНАЛІ і водії часто на них"ложать", особливо рано-вранці та ввечері по часу виїзду на маршрут і зїзду з нього. Після опівночі маршруток нема. Та довше набагато їздять 16, 12, 29, 2 (бачив до 23.00), чого не було раніше.

Нові маршрути, які бачив особисто - 29, 32. 21 - вбили невідомо чому.

Ще бачу великі проблеми в центрі - парковка машин, в тому числі на тротуарах, стоянка таксі на зупинках громадського транспорту. І мєнти цього "не бачать". Особисто мені вже "впав в око" перероблений Хаммер, для якого в центрі міста ЖОДНИХ правил не існує - "де хочу, там і їжджу, де хочу, там і паркуюсь". Хоч би людей поважав трохи...

Ще й іде інформація про підвищення плати за проїзд і в маршрутках і тролейбусах з 1 лютого. За такий сервіс і ще подорожчання???

Опубліковано
Ще й іде інформація про підвищення плати за проїзд і в маршрутках і тролейбусах з 1 лютого. За такий сервіс і ще подорожчання???

Если инфо оправдается, с моей стороны будет громкий ПНХ в сторону всех перевозчиков (хотя от этого их кошельки, конечно, не пострадают - люди привыкли к маршруткам, по инерции будут ездить и по 1.5, и по 2 грн) :sm110: Сервис абсолютно совковый, зато тарифы - почти европейские. Дикий капитализм, млять...

Опубліковано

Ну те що маршрутки будуть зупинятись лише на зупинках можна ще терпіти, а ось автобуси замість звичних 15 і 9 це вже перебор! Вдень за пів години мушу виходити, щоб доїхати з 33 в центр :) . А якщо ці маршруто-автобуси ще й подорожчають пропоную ігнорувати їх, та пересідати на троли!!!

Опубліковано

Как по мне, так в тролейбусах сейчас ездить удобней, чем в маршрутках (хотя последнюю из них в Луцке я видел 31 декабря 2007 года).

Вот что мне интересно: одной их причин введение ниовых правил было "покращення обстановки на дорогах", а она только ухудшается. Такое впечатление, что водилы труповозов правил вообще не знают и даже ими не интересуются. Как результат дтп. Чего стоит хотя бы сбитая маршруткой на пешехожном переходе возле "нивы" девушка.

Или может маршрутчит и тут не виноват, 2 ursa

Опубліковано
Чего стоит хотя бы сбитая маршруткой на пешехожном переходе возле "нивы" девушка.

Или может маршрутчит и тут не виноват, 2 ursa

Слушай, а может я должен отвечать за все ДТП, которых я не видел и даже не слышал о них? Я что, водитель маршрутки, начальник ГАИ, регулировщик, светофор или господь Бог? Чё ты от меня хочешь?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...