Перейти до змісту

Баланс: проц=відео...?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Звісно можна купиьи і радеон карту із дх11. Але колись мав справу із амд/радеон, тепер стараюсь обходити їх стороною. Гріються дуже, і як на мене то вони тільки в тестах і показують бали.

Не слухайте дурниць, а просто почитайте огляди з реальними тестами. Якщо не вірите тестам, взнайте TDP GPU і самостійно оцініть конфігурацію системи охолодження. Те ж саме стосується і показників в іграх. Тоді сформується якась обєктивна думка, а то так і надалі будете вважати GTX260 ігровою картою.

Опубліковано

Не слухайте дурниць, а просто почитайте огляди з реальними тестами. Якщо не вірите тестам, взнайте TDP GPU і самостійно оцініть конфігурацію системи охолодження. Те ж саме стосується і показників в іграх. Тоді сформується якась обєктивна думка, а то так і надалі будете вважати GTX260 ігровою картою

хм, погллянув ціну і тест. порівняв з 260.

знайшов за 750грн, тобто так само як і GTX260

Опубліковано

Pasha1207 а nvidia вже не випускає карт з дх11 (якщо релігія іншого не дозволяє)? Хоча б та ж 560. Сам користуюсь радеонами вже 4роки і тільки позитивні враження. Крім того зараз, через паніку з майнінгом вони значно дешевші.

Опубліковано

В мене питання до старожилів форуму. Так, як я давно не цікавився відяхами. Проц 2.8 xeon чотирьохядерний, 12 мб кеш, оперативка 8 гіг ДДР2 800 чстота. На яку мені поміняти свою 9800 від Н-Відіа, щоб реально відчути якість? Недорогу. Інакше я все залізо міняв би, а не заморочувався процом.

Опубліковано

На яку мені поміняти свою 9800 від Н-Відіа, щоб реально відчути якість?

GTX460 / 465 (гарна ціна, не жарена карточка) / 470

твоя затягне 700-800-1000 (Як повезе), а ті від 1000 і до 1500~2000

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Підніму і я трішки тему.

Постало питання апгрейду, невеликими коштами, а саме відео.

Відео, ще з 2009 року, стоїть EVGA GTX275 896mb, і після давнішньої змніи монітору з 20" (1680х1050) на 24" (1920х1080), мені її перестало вистачати. Комп у мене використовується, здебільшого, для ігор та фільмів. З огляду на все вищепрочитане, думав заміни на щось типу радеон 6950/GTX570, але зважаючи на останні скачки курсу, ціни на них перевалили за 2000/2500 грн відповідно, і малими коштами тут не обійдешся. Тому і думаю чи варто купувати саме ці варіанти, чи можливо доцільніше буде купити щось дешевше, при цьому також збільшивши кількість дорогоцінних фпс :)

Ну і взагалі, чи доцільно ставити на таку систему потужніше відео, ніж моє? Чи буде приріст, адекватний потраченим коштам?

Коротенько про основні компоненти системи:

Мамка ASUS P5K (P35, LGA775)

Наразі встановлений процесор Е7500, але найближчими днями його замінить Xeon 5440, з подальшим можливим розгоном.

Пам'ять 2х4гб ддр2 800.

БЖ 750вт.

Наперід дякую всім за відгуки та поради :)

Опубліковано

в принципі твоя відяшка на рівні GTX460. Не гірша це точно. Єдиний мінус ,і він великий. Відсутність DX11.

Сучасні ігри ти не особо пограєш...

Тому замінити відео-динозавра варто на якогось менш іскопаємого динозавтра. Але з підтримкою DX11.

Щось на зразок GTX470/475/485/560/560Ti/570 і вище.

Радеони хз. Не люблю я все, що пов'язане із АТІ/АМД. Так - секта Intel/nVidia.

Я не буду стверджувати, що все, що АМД/АТІ погане. Просто мені не подобається і усе. Холівр з цього приводу починати - сенсу не бачу.

Опубліковано

Згоден, в самого ніколи не було відеокарт радеон, лише нвідіа, але ж мамка має підтримку кросфаєр, тому маю надію, що вона оптимізована на роботу з радеонами!?

Опубліковано

Тут вже радили про мою відяху, дякую. Ще одне питання. Моя Н-відіа 9800 на гіг і 256 підтримує 11 діректх. Дивився по тестах, а от "Колл оф Дьюти" останню не можу поставити, вірніше не йде. Табличка з ієрогліфами і серед них "діректх" лиш можна зрозуміти. Чому? Трохи не по темі, але ж тут проц і відео. Мамка Асус п5 к се, оператива 8 гіг ддр2. 880 частоти, проц xeon 5420. Може хтось порадить. Чи то в самій грі проблема?

Опубліковано

Тут вже радили про мою відяху, дякую. Ще одне питання. Моя Н-відіа 9800 на гіг і 256 підтримує 11 діректх. Дивився по тестах, а от "Колл оф Дьюти" останню не можу поставити, вірніше не йде. Табличка з ієрогліфами і серед них "діректх" лиш можна зрозуміти. Чому? Трохи не по темі, але ж тут проц і відео. Мамка Асус п5 к се, оператива 8 гіг ддр2. 880 частоти, проц xeon 5420. Може хтось порадить. Чи то в самій грі проблема?

Жираф 9800 НЕ підтримує ДХ11, тільки 10. Міняй відеокарту.

Опубліковано

Дякую, що даєте поради. Скажіть, плиз, чи 640 же форс коштує 1200гр? Ось ссилка. http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=879〈=ru І чи хвататиме її ігор на середніх настройках? І чи підтримує моя материнка ASUS P5K SE 3.0 ПСАй експрес? Дайте пораду все, що знаєте. Бо сьогодні треба сказати результат. І ще чи варто воно обміну на Смарт (мій) http://ivanichi.vol.olx.ua/obyavlenie/prodatsya-smartfon-koreysko-zborki-kopya-samsung-galaxy-s5-IDc2DZj.html Дякую.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Купив Жефорс 640 1 гіг, 128-бітну. В парі з XEONом 5440(розігнав до 3,1. Більше не хотів) працює, тьфу-тьфу. ігри майже на максимумі. Оперативки 8.

питання, чи варто вінт міняти на ССД? Бо слабке місце якраз він.

post-3989-0-15180900-1426763844_thumb.jp

Опубліковано

питання, чи варто вінт міняти на ССД? Бо слабке місце якраз він.

Сам запитав - сам відповів :)

Як мені це подобається :)

Опубліковано

Заміна ССД не дуже дешева річ,відчутного зростання наприклад в ігарх ви не побачите,але в роботі системі-стане пошвидше)

Опубліковано

Мене цікавить рендерінг відео і робота з "важкими" плагінами в музпрогах. Чи буде видно "на око" і чути "на вухо" приріст?

Опубліковано

Мене цікавить рендерінг відео і робота з "важкими" плагінами в музпрогах. Чи буде видно "на око" і чути "на вухо" приріст?

У рендерінгу відео основну роль грає процесор, ССД тут мало допоможе. І що означає "чути на вухо" приріст?

Опубліковано

Мене цікавить рендерінг відео

Якщо використовувати CUDA - тоді так. Згоден.

Якщо без нього, лише проц (як у h264) - тоді тіко і5 / і7 на хасвелі!

Опубліковано

У рендерінгу відео основну роль грає процесор, ССД тут мало допоможе. І що означає "чути на вухо" приріст?

Коли я раніше при одноядерному проці і малому кеші як проца так і вінта "загружав" важкі VSTi плагіни в музичні проги, то треба було чекати багато часу і затримка була велика, яку чути було вухом. зараз при 4-ядерному XEONі і 8 оперативи чути, що все набагато скоріше, менше "іскаженій" навіть при тій самій звуковій. Я це мав на увазі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...