Перейти до змісту

порадьте хорошого автоелектрика по BMW

nicolay

Рекомендовані повідомлення

порадьте хорошого автоелектрика по BMW у Луцьку .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Владімов "Сотка" Андрій. (050) 581-56-96

В нього обладнання по BMW одне з кращих в Луцьку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Олег Пивоваров, у него бокс возле кладбища, которое на Ровенской, заезд со стороны автохауса. Номер не помню, а записей нет.

borius

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ныхто незнаэ десь в районы Красного э електрик суто по BMW&

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Олег Пивоваров, у него бокс возле кладбища, которое на Ровенской, заезд со стороны автохауса. Номер не помню, а записей нет.

borius

Вже переїхав на Карбишева :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

borius

Вже переїхав на Карбишева :blink:

А про ціни які у нього щось відомо . а то я був заїжав до одних уматових електриків, хотіли підключити свій комп .провести діагностіку, нічого неремонтувати і запросили 100 гр. тільки за послуги надані. :o

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

[quote name='Harddriver'

А про ціни які у нього щось відомо . а то я був заїжав до одних уматових електриків, хотіли підключити свій комп .провести діагностіку, нічого неремонтувати і запросили 100 гр. тільки за послуги надані. :o

Ну нарахунок "уматових електриків" нескажу нічого доброго, але знаю що діагностика за 20грн. теж неробиться! ;) Я працював на діагнозі вантажних авто і по досвіду знаю, що якісна толкова діагностика тих грошей вартує (дивлячись наскільки складні встановлені в авто системи, та від конкретно взятих випадків.... інколи "спеціалісти" без діагностики пів автомобіля розкурочували.... :( )

А якщо по темі, то друган зміг би подивитись твою автівку.....але в нього роботи зараз на місяць вперед :) в автоелектриків зараз "жнива"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По поводу цен ничего не скажу, ибо вопрос персональный, точно знаю одно в Киеве на сервисном АВТ Бавария 50 у.е. стоит диагностика борт.компьютера

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поїду до Олега Пивоварова ,буду його десь там на Карбишева шукати :)

А цікаво на Волинь Авто ніхто незаїжав останім часом , які у них ціни , сильно деруть?

Знаю що до них завжди черги великі .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

(050)5169669 Станіслав (Батько Сергій з сином вже більше 10років займаються суто автоелектрикою)

Знаходяться на СТО перехрестя рованці з дубенською.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на рахунок "Волиньавто" - то є шаражкіна контора, знайомий там працював. Там пацани в основному без досвіду, тому що за таку зарплату нормальний автоелектрик (шеф в них дуже жадібний) туди непіде..... тобто ваше авто буде "піддослідним кроликом" ...... я б туди непоїхав :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Точно непоїду тепер

Поїду до Юри. Він в теремно в гаражному копиративі, таксіст знакомий, порадив та й сам до нього колись звертався.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...