Перейти до змісту

Допоможіть, будь-ласка, вибрати обігріваючі панелі

Ksenija 173

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня! Буду вдячна за пораду форумчанам, які користуються обігріваючими панелями. Інформації в неті вистачає, але не можу визначитися з вибором. Бачу, що вибір досить великий, але вони відрізняються навіть принципом роботи. В мене задача забезпечити додатковий обігрів двох жилих кімнат - дитячої та спальні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

панелі під підлогу, на стіну, чи портативні?

основне опалення яке?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зателефонуйте 066 8сім 88 ЗЗI, Олександр, дуже рекомендую.

Займається теплою підлогою, в тому числі і плівковою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

панелі під підлогу, на стіну, чи портативні?

основне опалення яке?

основне опалення - державне, не влаштовує нас повністю.... Думаю, в дитячу плінтус або панель, так само і в спальню. Воно має бути енергоощадне та легко монтуватися (ми тут дуже тимчасово-так склалися обставини)

Зателефонуйте 066 8сім 88 ЗЗI, Олександр, дуже рекомендую.

Займається теплою підлогою, в тому числі і плівковою.

Дякую, обов"язково зателефоную!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в такому випадку оптимальним варіантом буде конвектор, або ж коврик на зразок такого http://vashe-teplo.in.ua/produce/portable-warmfloor.html

але вигіднішим буде конвектор

чому, кпд більшості електроприладів достатньо високий 90-98%, тобто практично без різниці чим ви будете гріти, якщо це на електроенергії, то це всеодно буде дорожче десь 1,5-2 рази ніж газом.

чому конвектор за 500-600 грн, ви купите на 1-1,5 кватт, цей коврик що я навів 250 ват, він може бути прийнятним, якщо вам не так потрібно нагріти саме приміщення, але щоб діти повзали по теплому коврові, але треба ще і мати ковер під який його постелити.

варіантів багато, колись робив рекламу інфрачервоної плівки для підігріву http://www.naos.com.ua/

багато, що вивчав, так от, як основне опалення це не вигідно, як додаткове то хороша штука, щоб ноги в теплі були,

але у вашому випадку схилився б до конвектора (як на мене краще) чи масляного радіатора, це буде вигідніше, головне, щоб в них був регулятор потужності, не в приміщенні - вимкнули, дома ввімкнули.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

0995047729. Руслан. займається виготовленням таких панелей

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...