Перейти до змісту

Виконуємо будівельні та ремонтні роботи

filipchuk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Виконання будівельних, ремонтних (євроремонт), сантехнічних, електроремонтних та фасадних робіт. Можливість співпраці з державними установами (школи, дитсадки і т.д.). Контантні телефони -- 098-515-57-81 та 095-576-78-59.

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Зорієнтуйте у розцінках. Квартирний ремонт: сантехнічні роботи (холодна, гаряча вода, каналізація), покладка плитки, шпаклювання/поклейка шпалер.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Актуально

Потребуемо послуги по вкладанню бруківки (200 м.кв., поребриків 200 м/п). Зоріентуйте будь-ласка по цінах за виконану роботу, і скільки часу це займе.

• 3 тижня потому...
  • 3 місяця потому...
Опубліковано

Ніколи не наймайте цих уродів! Це просто жах! Деруть шалені гроші, а в результаті через місяць-другий отримуєте повний букет геморою!!! Особисто у мене після їх "майстерної" роботи на стінах і потолках пішли тріщини, арки - це взагалі окрема історія - перероблювали разів 5! Але самий жир - це проводка під гіпсокартоном - а точніше її відсутність! Тобто провід є, а ФАЗИ НЕМАЄ!!! Коли я зробів отвір і добрався до місця вірогідної скрутки проводів, проводи просто були склеєні ізолентою, але не під'єднані!!! На всі дзвінки з приводу халтури відповідь одна - ми вам зробили так, як домовлялись, перероблювати ніхто нічого не буде, і взагалі треба молитися, що вони вам щось робили. Р.S. Звати цю банду Валік і Максим, перший худий і хитрий, інший крепший, носить "метальові" футболки.

post-30230-0-28245000-1444243102_thumb.j

Опубліковано

Оооо.. Другий майстер напевно скоро піде з форуму разом за Столяркою))

Якщо Ви маєте на увазі мене, то я не майстер, а просто обманутий замовник.

Опубліковано

Якщо Ви маєте на увазі мене, то я не майстер, а просто обманутий замовник.

Не вас звичайно. Топікастера.

Чекаємо від нього коментарів по даній ситуації

Опубліковано

Стосовно вислову "уроди" вибачаюсь, погарячкував, був на нервах. Але стосовно роботи суті це не змінює - за виконану роботу треба відповідати, тим більше за неякісно виконану.

Опубліковано

Стосовно вислову "уроди" вибачаюсь, погарячкував, був на нервах. Але стосовно роботи суті це не змінює - за виконану роботу треба відповідати, тим більше за неякісно виконану.

А по моему,ты еще мягко сказал!Я за год стройки на подобных клоунов насмотрелся!Из-за каких -то дебилов уходят деньги,время,а самое главное нервы!За качество работы специалист должен отвечать!

Опубліковано

А по моему,ты еще мягко сказал!Я за год стройки на подобных клоунов насмотрелся!Из-за каких -то дебилов уходят деньги,время,а самое главное нервы!За качество работы специалист должен отвечать!

Ключевое слово - должен, но это бывает очень редко.

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...