Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Принесли на рмонт стареньку чудо техніку, лагає ппц, що тільки не робив мак ос перестановляв, все чистив і всеодно відео не грузить фільм подивитись не реально, що робити стикалис з таким? процесоре повер g5 1,8 гц, 2гб ОЗУ, 128 відео

Опубліковано

я маю на увазі відео в інтернеті глючить і сам мак лагає довго відкриваються програми, опера то взагалі жопа вк леть відкриває, фото подивитись не реально

Опубліковано

я маю на увазі відео в інтернеті глючить і сам мак лагає довго відкриваються програми, лпера то взагалі жопа

Може бути що проц уже не витягує. Зараз є така фіiка^ що на одноядерних процах (я знаю що на цьому маку 2 ядра але пишу припущення) не йде нормально онлайн відео. тут може бути проблема з флешплеером або плагіном до браузера який заміняє флешплеер. Користувався давно старими ОС тому уже не пам'ятаю точно як альтеративи назваються.

Опубліковано

так 10,5,8 я думав спочатку що хард битий но все добре сам мак глючить, є можливість впихнути хп або лінукс щою хоть в неті можна було норм сидіти?

Опера и на Винде тупит ;)

А Сафари чем не устраивает? Или тоже тормозит?

спочатку ні потім начинає прокрутка сторінок глючить а вконтакті стіну прогонув в низ то взагалі завіс

Опубліковано

Короче рий в сторону проблем з флешом

флеш не оновляється мак ос не пускає дальше а 10,6 туда не впихнеш

Опубліковано

чистив це я мав на увазі що видаляв накачаний софт, а мак стояв 10,5,6 обновив його до 10,5,8 рзниці не відчув що там лагав що тут лагає

Опубліковано

Короче рий в сторону проблем з флешом

флеш не оновляється мак ос не пускає дальше а 10,6 туда не впихнеш

те що 10,6 не спихнеш це я знаю бо він на паурРС процана не працює а 10,6 уже була заточена під інтел проци правда з пакеджами в системі для сумісності ПЗ з паурРС процесорів. Треба шукати старі версії флеша або альтернативні плагіни для браузерів, які заміняють флеш

чистив це я мав на увазі що видаляв накачаний софт, а мак стояв 10,5,6 обновив його до 10,5,8 рзниці не відчув що там лагав що тут лагає

Перестав з нуля.

Як чистив? Якими прогами? Чи просто видаляв?

Опубліковано

ок попробую, офіса руского не можна поставити ніяк? або якусь альтернативу типу опен офіс ? тільки руский

cleanmymac

Опубліковано

ок попробую, офіса руского не можна поставити ніяк? або якусь альтернативу типу опен офіс ? тільки руский

cleanmymac

МС Офіс 2008 для мака http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2133670 стає на 10,5,8 з РРС

за cleanmymac тримай + .... сам користуюсь cleanmymac 2

Опубліковано

дякую, а шоб інтерфейс був руский немає?

є русифікатори. шукай окремо

втулив флеша всеодно глючить сторінки гортає більш меньш краще ніж було до того, а відео дивитись не реально

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...