Перейти до змісту

Виконавча служба або "круті 90-ті"

NashLutsk

Рекомендовані повідомлення

Як і багато чоловіків.. я, є платником аліментів які сплачую на дитину, про що свідчать всі збережені мною квитанції.. Час від часу я ці квитанції тобто їх копії здаю у "відділ державної виконавчої служби"

Сьогодні мені прийшов лист від виконавчої служби який мене дуже обурив... і я рахую, що це дійство не правильне, відносно до громадянина.. а саме.. мене обвинуватили грубим боржником і погрозили мені арештом мого майна та штрафом за неявку... Моя бувша дружина скарг на мене не писала а навпаки задоволена.. так як я вчасно сплачую розмір суми який вказаний в рішенні суду.

Не розумію на підставі чого... мені написали такі погрози.. я рахую, якщо ця служба від моєї прописки за 20 кілометрів. так вони мають прислати листа з проханням привести копії квитанцій, потім лист який попереджає за неявку.. А це прислали мені НЕ заказаний лист, який міг і не прийти та ще й в такому грубому для мене форматі, образили мене і мою солідарність, назначили мені дату від якої я не маю права ухилитись... бо буде накладено штраф і застосовано захід МВС..

Це у нас не вміють спілкуватись з людьми... чи нас рахують за злочинців і бидло...!?

post-9231-0-37032100-1416498447_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не переживайте так - це їхня стандартна форма, усім так пишуть у формі залякування. Що б роз'яснити ситуацію - раджу вам поїхати до ДВС і взнати причину виклику. Можливо, що Ваша "задоволена" екс-дружина все ж таки щось написала або у держвиконавця відсутні якісь документи щодо оплат аліментів. Тому, що б не гадати - їдьте і виясняйте.

Раджу Вам це як адвокат, і взагалі - це "неблагодарноє дєло" щось радити та/або кіпішувати, поки самі толком не розберетесь в ситуації. Одним словом, їдьте і знайомтесь з матеріалами виконавчого провадження і з причиною виклику.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не переживайте так - це їхня стандартна форма, усім так пишуть у формі залякування. Що б роз'яснити ситуацію - раджу вам поїхати до ДВС і взнати причину виклику. Можливо, що Ваша "задоволена" екс-дружина все ж таки щось написала або у держвиконавця відсутні якісь документи щодо оплат аліментів. Тому, що б не гадати - їдьте і виясняйте.

Раджу Вам це як адвокат, і взагалі - це "неблагодарноє дєло" щось радити та/або кіпішувати, поки самі толком не розберетесь в ситуації. Одним словом, їдьте і знайомтесь з матеріалами виконавчого провадження і з причиною виклику.

так діло в тому, що до дружини я дзвонив. і вона сама в шоці. вона нічого не писала так як немає потреби)

а їхню стандартну форму треба напевно змінити... це ж неповага до громадянина України.. тим більше, якщо я плачу і заяви про не сплату у них немає.. це ми йдемо до європи... чи там пахне люстрація?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ми 20 років йдемо. бардак як був так і є.

криком на форумі цей туалетний папір точно не змінить свій текст)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може якась тютя виписувала повідомлення і помилилась прізвищем, клацнула не там галочку от вам і розіслали. треба підійти однозначно, а стосовно змісту, то в нас на жаль змін поки не наблюдаються((((((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

«Можно попробовать написать в прокуратуру, чтоб провели расследование, почему в столь ответственном органе проявляют такую халатность угрожая гражданину который добросовестно выполняет взятые на себя обязанности … но с нашей прокуратурой….» крик души ©

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а їхню стандартну форму треба напевно змінити... це ж неповага до громадянина України.. тим більше, якщо я плачу і заяви про не сплату у них немає.. це ми йдемо до європи... чи там пахне люстрація?)

Це питання риторичне. Щодо люстрації - поки вона забуксувала, ну і на місцях ще не починали (я не кажу про керівний склад) на рівні спеціалістів.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...