Перейти до змісту

Шукаємо на роботу промоутерів

HardCancer

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Необхідні на роботу енергічні, комунікабульні промоутери для участі в рекламних та торгових акціях.

Вимоги:вік від 18 років, хороші комунікабельні навички, вміння говорити та чітко пояснювати інформацію.

Основні обов'язки: просування товару, реклама даного товару, роз'яснення переваг по товару, продаж продукції, проведення рекламних акцій.

Місце роботи: Волинська область, зокрема Луцьк, Ковель, Камінь-Каширський, Любешів, Любомль, Ратно, Ківерці, Рожище.

Витрати на транспорт компенсуємо.

Заробітна плата: від 50 до 300 грн на день в залежності від графіку роботи та навичок промоутера.

Контактний телефон:066-94-000о-4 Роман.

Опубліковано

Згадалось. " Ви не підкажете як пройти до ТамТаму :)"

Не знаю як на рахунок "тамтаму", а от на 40-кв то часто питали дорогу)))))

Опубліковано

сьогодні така паскудна погода, йду на завокзальному ринку і тут мені про магазин на 40-му .... :0156:

Опубліковано

Ніякого пакету з собою тягати не треба, а списувати на погану погоду своє не вміння або не бажання заробити гроші може кожен. Чи можливо Ви хотіли не відриваючи свою ж..., щоб Вам гроші падали з неба або щоб їх приносили у конвертах під двері ?!

Опубліковано

Чи можливо Ви хотіли не відриваючи свою ж..., щоб Вам гроші падали з неба або щоб їх приносили у конвертах під двері ?!

Це пропозиція?

Опубліковано

Ніякого пакету з собою тягати не треба, а списувати на погану погоду своє не вміння або не бажання заробити гроші може кожен. Чи можливо Ви хотіли не відриваючи свою ж..., щоб Вам гроші падали з неба або щоб їх приносили у конвертах під двері ?!

я колись так працював в різну погоду декілька місяців, був студентом і потрібні були гроші. При правильному підході можна заробити нормальні гроші навіть при нинішній ситуації, але коли пішов працювати на нормальну роботу то зрозумів, що краще сидіти в теплі та сухості а ніж лазити хер зна де в Рожищах чи К-Каширську в собачу погоду і думати, як би то не захворіти та потрапити додому поки видно на дворі.

Опубліковано

якщо вони ще раз спитають це в мене на Л.Українки коли я їду .. чесне слово ... зупинюсь і кину велом.

Опубліковано

Чи можливо Ви хотіли не відриваючи свою ж..., щоб Вам гроші падали з неба

чимдовше моя жопа сидить на кріслі - тим більше грошей впаде на мій рахунок!

такий варіант не припускав??

підозрюю, що "вікна / двері"

• 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

ап, робота пов'язана з продажем стартових пакетів. За один проданий та поповнений пакет на 40 грн. і більше Ви заробляєте від 35 грн. Тобто 10 стартових продали отримали 350 грн. і більше.

Опубліковано

ап, робота пов'язана з продажем стартових пакетів. За один проданий та поповнений пакет на 40 грн. і більше Ви заробляєте від 35 грн. Тобто 10 стартових продали отримали 350 грн. і більше.

Перепрошую ТС, а , як що не продав?
Опубліковано

Для тих хто в танку: а хтось ще купує стартові пакети на вулиці в отих "промоутерів" що чіпляються на кожному повороті?

Опубліковано

Для тих хто в танку: а хтось ще купує стартові пакети на вулиці в отих "промоутерів" що чіпляються на кожному повороті?

Для тих, хто в танку - питання було не до вас.
Опубліковано

Для тих, хто в танку - питання було не до вас.

А я не відповідав - я сам запитав - цікаво!

Стартові кожного місяця продаються тисячами!

Опубліковано

Стартові кожного місяця продаються тисячами!

це на яку територію? чи кількість населення?

На Волинь план на місяць 10000 стартових. Населення Волині глянь у вікіпедії.

Опубліковано

На Волинь план на місяць 10000 стартових. Населення Волині глянь у вікіпедії.

Ну це план.. Це приблизно на 100 людей одна людини раз на місяць має змінити стартовий.

Як на мене статистика не дуже...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...