Harddriver Опубліковано 18 Листопада, 2014 в 13:47 #1 Опубліковано 18 Листопада, 2014 в 13:47 Треба прошити Xperia J на кастом. Шукаю саме з досвідом, почитати 4pda і запускати прошивальщики я і сам вмію, але є нюанси.
Harddriver Опубліковано 24 Листопада, 2014 в 06:33 Автор #2 Опубліковано 24 Листопада, 2014 в 06:33 Ап.
Story Опубліковано 24 Листопада, 2014 в 07:18 #3 Опубліковано 24 Листопада, 2014 в 07:18 Краще за сток по стабільності не знайдете....хіба по швидкості кастум кращий.
Kotya Опубліковано 24 Листопада, 2014 в 08:40 #4 Опубліковано 24 Листопада, 2014 в 08:40 Майстерня Смартфон напроти слона в тих маленьких магазинчиках!
Harddriver Опубліковано 24 Листопада, 2014 в 08:52 Автор #5 Опубліковано 24 Листопада, 2014 в 08:52 Знаю цю майстерню, був там. Прошити- беруться, але ні за що не відповідають, і у випадку глюків вернути назад сток - відмовляються.
Bambaclay Опубліковано 4 Грудня, 2014 в 11:07 #7 Опубліковано 4 Грудня, 2014 в 11:07 Майстерня Смартфон напроти слона в тих маленьких магазинчиках!Не рекомендував би я вам туди нести свої телефони!!!!!П.С. До Славіка на Варшавському ринку можете спробувати занести(до нього всі базарники ходять)
SunSeth Опубліковано 4 Грудня, 2014 в 11:22 #8 Опубліковано 4 Грудня, 2014 в 11:22 І шо ж там за такі особливі нюанси? Хочеться віддати грошей, витратити час за те, що можна самому зробити? Я розумію, якби то був якийсь супер-флагман. п.с. Рік тому купив Ноут 3 за майже 1000 $ в той же день рутнув п.п.с. Його ший-не ший, 512 МБ оперативки...
Factory Опубліковано 4 Грудня, 2014 в 18:55 #9 Опубліковано 4 Грудня, 2014 в 18:55 І шо ж там за такі особливі нюанси? Хочеться віддати грошей, витратити час за те, що можна самому зробити? Я розумію, якби то був якийсь супер-флагман. п.с. Рік тому купив Ноут 3 за майже 1000 $ в той же день рутнув п.п.с. Його ший-не ший, 512 МБ оперативки... тут вже хіба що "підігнати під себе" андроід, тобто видалити все лишнє що жре ресурси, плеймаркет теж нихіло хаває оперативку і вже після того як поставиш голий андроід вже підпиляти під себе з софтом, тоді будеш мати дорогоцінний досвід, потім можеш портанути шо хоч, а якщо нехочеш влізати то скажу так: ніхто за тебе нічого не зробить краще, бо твої інтереси відомі тільки тобі!
Harddriver Опубліковано 4 Грудня, 2014 в 19:08 Автор #10 Опубліковано 4 Грудня, 2014 в 19:08 І шо ж там за такі особливі нюанси? Хочеться віддати грошей, витратити час за те, що можна самому зробити? Я розумію, якби то був якийсь супер-флагман. п.с. Рік тому купив Ноут 3 за майже 1000 $ в той же день рутнув п.п.с. Його ший-не ший, 512 МБ оперативки... Настоятельно рекомендуется перед началом любых действий по установке кастомного ядра или прошивки сделать резервную копию ТА раздела в противном случае вы рискуете потерять работоспособность камеры навсегда. Що це таке і з чим його їдять я не знаю. А рутанув свій Хperia я теж зразу.
Factory Опубліковано 4 Грудня, 2014 в 19:22 #11 Опубліковано 4 Грудня, 2014 в 19:22 І шо ж там за такі особливі нюанси? Хочеться віддати грошей, витратити час за те, що можна самому зробити? Я розумію, якби то був якийсь супер-флагман. п.с. Рік тому купив Ноут 3 за майже 1000 $ в той же день рутнув п.п.с. Його ший-не ший, 512 МБ оперативки... Настоятельно рекомендуется перед началом любых действий по установке кастомного ядра или прошивки сделать резервную копию ТА раздела в противном случае вы рискуете потерять работоспособность камеры навсегда. Що це таке і з чим його їдять я не знаю. А рутанув свій Хperia я теж зразу. скоріш за все це розділ з калібровкою камери та інши
Factory Опубліковано 4 Грудня, 2014 в 19:22 #12 Опубліковано 4 Грудня, 2014 в 19:22 І шо ж там за такі особливі нюанси? Хочеться віддати грошей, витратити час за те, що можна самому зробити? Я розумію, якби то був якийсь супер-флагман. п.с. Рік тому купив Ноут 3 за майже 1000 $ в той же день рутнув п.п.с. Його ший-не ший, 512 МБ оперативки... Настоятельно рекомендуется перед началом любых действий по установке кастомного ядра или прошивки сделать резервную копию ТА раздела в противном случае вы рискуете потерять работоспособность камеры навсегда. Що це таке і з чим його їдять я не знаю. А рутанув свій Хperia я теж зразу. скоріш за все це розділ з калібровкою камери та іншої перефирії, а коли стоїть питання про прошивку та експерименти то ставитьса альтернативне рекавері і зливається повний дамп з того рекавері і кладеться в трьох копіях про всяк випадок, а потім вже дамп з утіліти якою прошивається твій апарат удачі в експериментах
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.