Світтлана Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 10:30 #1 Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 10:30 Готельно-ресторанний комплекс "Садиба на джерелах", що знаходиться в с.Ромашківка Ківерцівського р-ну пропонує роботу:адміністратор ресторану Вимоги:- досвід роботи в громадському харчуванні не менше 1-го року,знання стандартів якісного сервісного обслуговування, приємна зовнішність, комунікабельність,акуратність, відповідальність, ввічливість, вміння згладжувати конфліктні ситуації, правильна вимова.Обов’язки:• складання меню• зустріч гостей;• навчання персоналу• організація та контроль роботи персоналу.Умови: - робота по цп договору; - ЗП - до 3000 грн; - робота за графіком.Офіціант Вимоги:- молоді, без досвіду роботи, приємна зовнішність, комунікабельність,акуратність, ввічливість, стресостійкістьОбов’язки:• сервіровка столів• обслуговування клієнтів;• надання допомоги при виборі страв та напоїв;• організовує розрахунок клієнтів.Умови: - договірна робота; - ЗП - 4% від виручки;- робота за графікомПропонуємо роботу всім, хто прагне працювати. тел.067-333-80-50 директор Олеся Миколаївнаел. пошта [email protected]
Гість Asp77 Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 10:46 #2 Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 10:46 опана, там так багато клієнтів, що я просто не уявляю звідки ви людям взагалі платитимете хоч якусь зарплату, і ще одне ніхто вам з луцька туди на роботу їздити не буде, за такі гроші...Раз іхав, з Рівного, зупинивсь , дай думаю зайду купити води бо спрага прихватила, і я офігів, в мене почалася ігра в поісках персонала, або дом з прівідєніями, клієнтів ноль, і це літом було, ніодної живої душі, персоналу небуло, ходив бродив, через 2 хвилини найшов персонал в якійсь підсобці, винести невеликі речі з садиби можна було без проблем))) Місце то глухе , ніхто туди не їздить, тому в зарплату не вірю.
HelloBoy Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 12:55 #3 Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 12:55 то певно помилказп від 3000 грн.....а 4% від виручки це від загальної місячної виручки ресторану??Дивно якось... не вірю шо в прилеглих селах немає людей які б зголосились на працю.... певно якась причина того шо шукають аж з Луцька....
andrik_w Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 13:08 #4 Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 13:08 аж з Луцька....А що на борді людей не з Луцька немає? Важко догадатись? В ківерцівському районі теж інтернет є.
Гість Asp77 Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 14:31 #5 Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 14:31 то певно помилказп від 3000 грн.....Ти шо смієшся, яке від 3000грн, де вони тобі їх знайдуть? аби хоч до 3000 платили аби хоч дві виходило, в них клієнтів нуль, 1-3 в тиждень, готель пустує ніхто в готелях тепер не ночує якщо до міста 35км, навіть якщо зняти номер для сексу на один раз і то далеко їхати, та садиба пустує вже не один рік...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.