Гість rl72 Опубліковано 12 Листопада, 2014 в 10:29 #1 Опубліковано 12 Листопада, 2014 в 10:29 Привіт. Шукаю телефон масажиста.Вихідні дані: прізвище Мороз, адреса: Соборності, 31/1
Barugan Опубліковано 12 Листопада, 2014 в 14:43 #2 Опубліковано 12 Листопада, 2014 в 14:43 а телефонував на 109? чи по тел довіднику по місту? ось на такий масаж сходити, мабуть всі б хотіли. а ще якби його робила дівчина, да й не наша, а азіаточка....
Гість rl72 Опубліковано 12 Листопада, 2014 в 15:23 #3 Опубліковано 12 Листопада, 2014 в 15:23 а телефонував на 109? чи по тел довіднику по місту? ось на такий масаж сходити, мабуть всі б хотіли. а ще якби його робила дівчина, да й не наша, а азіаточка.... не телефонував (нема під рукою стаціонарного), також немає під рукою тел довідника по місту. п.с. я просив не сайт з блекджеком і шлюхами, та ще й в Києві тел масажиста/або тел по адресу
Barugan Опубліковано 13 Листопада, 2014 в 10:24 #4 Опубліковано 13 Листопада, 2014 в 10:24 а телефонував на 109? чи по тел довіднику по місту? ось на такий масаж сходити, мабуть всі б хотіли. а ще якби його робила дівчина, да й не наша, а азіаточка.... не телефонував (нема під рукою стаціонарного), також немає під рукою тел довідника по місту. п.с. я просив не сайт з блекджеком і шлюхами, та ще й в Києві тел масажиста/або тел по адресу ні блекджека, ні *панянок* там не має, просто з видачі сайт взяв! там стоун терапія, коли теплими камнями лікують ном тел по тій адресі в довіднику відсутній. можу порадити сайт для пошуку, в гуглі ввести *вся Украина* (адреси укр, ПІБ рос мовою).
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.