Перейти до змісту

Яку машину вибрати?

mamamasha

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ТС, в першу чергу шукай хорошого спеціаліста, який правильно огляне машину при покупці, якби такий спеціаліст був, то він би, скоріше за все, й порадив би, що брати, що дорожче (дешевше) в обслуговуванні й таке інше. А без спеціаліста можете брати любе з наведених, шансів попасти на *відро з гайками* в такому випадку, процентів 70. Або купуйте те, що продають хороші знайомі (якщо такі є ) з відомою історією обслуговування, ще й майстра *по наслєдству* передадуть, якщо мають толкового

• Відповідей 84
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

з перерахованого +1 за Форд.

Але за таку суму краще візьми VW Golf.

якого гольфа за 6к купиш?

4й труп лише вийде.

до тс. якщо надумаєш з купівлею авто, велкам лс - щось підберемо. також консультакія і допомога в сервісі.

Опубліковано

якого гольфа за 6к купиш? 4й труп лише вийде.

ну, в прикладі вказаний Форд за 7700 дол.

за 7500, якщо добре пошукати, можна знайти Гольфа нормального

Опубліковано

якого гольфа за 6к купиш? 4й труп лише вийде.

ну, в прикладі вказаний Форд за 7700 дол.

за 7500, якщо добре пошукати, можна знайти Гольфа нормального

бенз 1.4.

а Ви на такому пакатайтесь - всю нецензурщину згадаєте :D.

Та і якого року той гольф буде? 1999, 2000? 2002 потолок.

Опубліковано

цей вічний спір можна продовжувати довго. на мою думку Гольф (взагалі авто групи ВАГ) 1999, 2000, 2002 року кращі, ніж Шевроле, Опелі і т.д. трохи новіші.

Свою думку висловив, більш в дискусію вступати не буду

Опубліковано

цей вічний спір можна продовжувати довго. на мою думку Гольф (взагалі авто групи ВАГ) 1999, 2000, 2002 року кращі, ніж Шевроле, Опелі і т.д. трохи новіші.

Свою думку висловив, більш в дискусію вступати не буду

так шевроле і опелі ніхто і не радить.

за 7к я б радив гетз, кольт (але не 1.3), пиж 206 (але треба добре його щупати), фієсту.

Опубліковано

Не можу зрозуміти чому не розглядаєте шкоду фабію -якраз 2006 року випуску під ваш бюджет. А вона обєктивно виграє у виборі.....

Опубліковано

Якщо ТС "він" і авто береться не в якості звичайної поповозки, то можна подивитися і в сторону BMW E36. Проста як велосипед, запчастин на розборках море, в клубі E36 завжди все підкажуть і розкажуть. Так, любить бенз і масло, але і вражень від їзди буде набагато більше, ніж від озвучених в першому пості авто разом узятих.

а купляючи авто поновіше то можна попасти на кідалово (відро з гайками) запросто

А купуючи авто поновіше, треба не поскупитися на нормальну діагностику на профільному сервісі, взяти декілька людей з клубу на оглядини авто і брати з під хазяїна, а не перекупа.

Опубліковано

+1 за форд.

Та й кліренс більший..

Зайдіть на форум,не вважате за рекламу (autoua.net)

Продублюйте свій пост, отримаєте багато потрібної інформації.

Опубліковано

Я теж за Форд. Гарний і просторий. Не буде проблем з запчастинами.

Опель занадто скромний, хоча дешевий в обслуговуванні.

Опубліковано

ТС, в першу чергу шукай хорошого спеціаліста, який правильно огляне машину при покупці, якби такий спеціаліст був, то він би, скоріше за все, й порадив би, що брати, що дорожче (дешевше) в обслуговуванні й таке інше. А без спеціаліста можете брати любе з наведених, шансів попасти на *відро з гайками* в такому випадку, процентів 70. Або купуйте те, що продають хороші знайомі (якщо такі є ) з відомою історією обслуговування, ще й майстра *по наслєдству* передадуть, якщо мають толкового

Шо ви таке говорите яких процентів 70, ви хоч коли небуть купували авто? Якшо я сам можу на любій ямі перевірити, ходову днище та тормоза з двигуном, то мені обезатєльно звертатися до тих автодєлків?, якщо мати голову на плечах то не попадешся на корито. Тай в нас люди дивляться за тими авто то не те, що в європі там вкатують так ті бюджетні авто, що потім ледь іздять, но ми всерівно те купляєм потім, Спостерігав на ринку таку тенденцію, якщо купляєш авто до 3000 зелених то вігогідність попасти на кідалово мала, там люди все самі говорять що було з тею машиною в більшості випадків і перевірити не тяжко, а купляючи авто поновіше то можна попасти на кідалово (відро з гайками) запросто, вони тепер неякісними стали, турбіни летять , електроніка барахлить, бачив щой коробки вимахуються все вже бачив що з тими відносно новенькими авто робиться, а найбільша вірогідність купити відро це купляти в перекупів, там то точно можна получити проблемне авто, тім спритникам аби продати то вони роблять марафєт попідкручують і в путь на крз по четвергам і неділям.

да куди мені до вас мабуть (дайте на мазератті покататись ?) Тобто ви АВТОРИТЕТНО заявляєте, що самі СТОПРОЦЕНТНО оприділите скажімо *пєрєвьортиша* чи *утоплєнніка* чи ще якесь лайно, яким наша земля повнится. Ага, й машини продають одні сплошні *неперекупи* нє. Ви перекупа від неперекупа мабуть по золотим зубам оприділяєте ? Як в фільмі *Тайожний рман* здаєтся кідал ізображали ? )))))

Опубліковано

Шо ви таке говорите яких процентів 70, ви хоч коли небуть купували авто? Якшо я сам можу на любій ямі перевірити, ходову днище та тормоза з двигуном, то мені обезатєльно звертатися до тих автодєлків?, якщо мати голову на плечах то не попадешся на корито. Тай в нас люди дивляться за тими авто то не те, що в європі там вкатують так ті бюджетні авто, що потім ледь іздять, но ми всерівно те купляєм потім, Спостерігав на ринку таку тенденцію, якщо купляєш авто до 3000 зелених то вігогідність попасти на кідалово мала, там люди все самі говорять що було з тею машиною в більшості випадків і перевірити не тяжко, а купляючи авто поновіше то можна попасти на кідалово (відро з гайками) запросто, вони тепер неякісними стали, турбіни летять , електроніка барахлить, бачив щой коробки вимахуються все вже бачив що з тими відносно новенькими авто робиться, а найбільша вірогідність купити відро це купляти в перекупів, там то точно можна получити проблемне авто, тім спритникам аби продати то вони роблять марафєт попідкручують і в путь на крз по четвергам і неділям.

да куди мені до вас мабуть (дайте на мазератті покататись ?) Тобто ви АВТОРИТЕТНО заявляєте, що самі СТОПРОЦЕНТНО оприділите скажімо *пєрєвьортиша* чи *утоплєнніка* чи ще якесь лайно, яким наша земля повнится. Ага, й машини продають одні сплошні *неперекупи* нє. Ви перекупа від неперекупа мабуть по золотим зубам оприділяєте ? Як в фільмі *Тайожний рман* здаєтся кідал ізображали ? )))))

Та для кого ви тут розпинаєтесь?

Пан івансап тут цілу дорогу життям не задоволений, на все і на всіх жаліється, а самому щоб щось зробити так - нене, клава вже до болю зручна йому попалась :D

Тому, не корміть троля ваню)

Опубліковано

доречі я другу машину купував у перекупа, звісно з викликом спеціаліста для огляду. Нічо, норм. Нормального перекупа від поганого можна відрізнити просто. Вивчіть хоча б деякі нюанси авто, яке збираєтесь купити, якщо перекуп збреше в очевидному (наприклад комплектації - буде казати, що фулл, а там насправді майже *голий бубен*) то в неочевидному збреше тим більше й від такого треба триматись чим далі. А вибрати й купити *живе* авто то ціла наука й багато часу, а чим старіша машина тим тяжче знайти нормальний екземпляр, в який не потрібно вже на старті вкласти половину його вартості

Опубліковано

ТС, забув написати, в ваш бюджет крім BMW E36 попадає ще одне цікаве авто - MAZDA 323F BA. Мінуси: слабенькі двигуни (V6 в рахунок не беру, їх живих не буває) і "погрємушка" по салону. Плюси: шикарний дизайн і безрамочні двері :0155: , як в купешок. Ще сидіння дуже низько розташовані - буде плюсом, якщо часто катати збоку дівчат в мініспідницях :_04:.

Опубліковано

доречі я другу машину купував у перекупа, звісно з викликом спеціаліста для огляду. Нічо, норм. Нормального перекупа від поганого можна відрізнити просто. Вивчіть хоча б деякі нюанси авто, яке збираєтесь купити, якщо перекуп збреше в очевидному (наприклад комплектації - буде казати, що фулл, а там насправді майже *голий бубен*) то в неочевидному збреше тим більше й від такого треба триматись чим далі. А вибрати й купити *живе* авто то ціла наука й багато часу, а чим старіша машина тим тяжче знайти нормальний екземпляр, в який не потрібно вже на старті вкласти половину його вартості

Все просто. Хочете купити авто - до мене.

І варіантів багато, а якщо нема - знайдемо.

Спеціаліст, прибор лкп, своє сто, ціни нижче ринку)

Опубліковано

ivansap, мда, непробивна твердолобість. Ера водій-слюсар-ремонтник залишилась в совку, сьогоденні реалії такі, що водій - це перш за все водій, всіх тонкощів і ньюансів він не знає і не потрібно йому це.

Глянь скільки жінок крутить баранку, вони теж по твоєму мають буди пінцет які прошарені, як механіки Ф1?

Багато мови, і ні про що.

Не розпинайся, ти Дартаньян, а навколо бариги і п...аси.

Опубліковано

Щей як ліплять з трьох авто одне, сам недавно бачив в одних майстрів. Скоро на ринку появиться такий Mercedes Benz Vito. Навіть не знаю якого він кольору буде, бо зараз він, як веселка.

Опубліковано

Глянь в сторону BMW в кузові e36 (випускались до 1998 року) тільки треба пошукати по свіжіше.

Опубліковано

Глянь в сторону BMW в кузові e36 (випускались до 1998 року) тільки треба пошукати по свіжіше.

і це Ваша порада? купити старе відро за ціною фієсти 2006 року? к36 купувати потрібно до 5 ))

Опубліковано

і це Ваша порада? купити старе відро за ціною фієсти 2006 року? к36 купувати потрібно до 5 ))

Ну тож Беха

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...