keeper Опубліковано 3 Листопада, 2014 в 20:10 #1 Опубліковано 3 Листопада, 2014 в 20:10 гель для прання 5,082L - на 77 разів - 170грн 095 один 55 чотири 666
Bambaclay Опубліковано 3 Листопада, 2014 в 21:23 #2 Опубліковано 3 Листопада, 2014 в 21:23 Куплю.Зза кордону привезений?
keeper Опубліковано 3 Листопада, 2014 в 21:24 Автор #3 Опубліковано 3 Листопада, 2014 в 21:24 Куплю.Зза кордону привезений?так .. відповів в приват
keeper Опубліковано 5 Листопада, 2014 в 20:01 Автор #4 Опубліковано 5 Листопада, 2014 в 20:01 привезений з Німеччини .. виробник: Нова Зеландія.в наявності Універсальний та для Кольорових речей
keeper Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 06:53 Автор #6 Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 06:53 160грн при купівлі більше ніж 1 шт
kolialutsk Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 07:11 #7 Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 07:11 Люди, не ведіться . Гель розлитий в нас, ніякою Німеччиною там і не пахне. Продавець, навіщо найо-ти людей?Етикетка криво, дата розмита, ціна нереальна для оригінала.Такий гель люди приносять і здають назад.
keeper Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 07:21 Автор #8 Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 07:21 фото зроблено з мобільного, тому на вигляд розмито. на бутилках все чітко.етикетки помнялись трішки з бутилками при перевезені.ціну роблю доступну, бо є велика партія... можу і загнути як на ринку, по 250 за штяк то кажуть: хто на що вчився. я купував за кордоном, а хтось щоб необізнано флудити
Bambaclay Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 07:37 #9 Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 07:37 Люди, не ведіться . Гель розлитий в нас, ніякою Німеччиною там і не пахне.Продавець, навіщо найо-ти людей?Етикетка криво, дата розмита, ціна нереальна для оригінала.Такий гель люди приносять і здають назад.А можна детальніше, бо якраз сьогодні маю купувати у ТС! Як розрізнити!? Неодноразово чув про бадяжні миючі тіпа з Німеччини!Бо, щось дійсно ціна "солодка"!
Marshall Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 08:15 #10 Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 08:15 як мені розповідав давній товариш (він возить то все з німеччини/голандії) цей гель дуже швидко загустає і стає як желатін. якщо оригінальний - він буде однорідної консистенції, якщо лівак - при нахилянні пляшки він спочатку не тече а потім робить "бульк". хоча...якщо перед продажем добряче збовтати - думаю все буде в нормі. результат буде як постоїть кілька днів. вимагай манібек
kolialutsk Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 14:01 #11 Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 14:01 Люди, не ведіться . Гель розлитий в нас, ніякою Німеччиною там і не пахне.Продавець, навіщо найо-ти людей?Етикетка криво, дата розмита, ціна нереальна для оригінала.Такий гель люди приносять і здають назад.А можна детальніше, бо якраз сьогодні маю купувати у ТС! Як розрізнити!? Неодноразово чув про бадяжні миючі тіпа з Німеччини!Бо, щось дійсно ціна "солодка"!1.Ціна. Нормальний персіл-аріель коштує в Німеччині мінімум 12 євро за +- 5л. Це по курсу 18 = 216грн+заробіток+митниця.2.Етикетка наклеєна рівно, код найкраще 40, дата нанесена на банку, а не на етикетку. http://postimg.org/image/t3nqdhu9b/3.І саме головне - все видно після прання. Підробка Луцького розливу не пере взагалі! ( наливають якесь миюче для посуди найдешевше).Продавець, якщо відповідаєш за свої слова що купив в Німеччині, давай фото данного порошку на полках в магазинах Європи!
keeper Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 14:58 Автор #12 Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 14:58 Люди, не ведіться . Гель розлитий в нас, ніякою Німеччиною там і не пахне.Продавець, навіщо найо-ти людей?Етикетка криво, дата розмита, ціна нереальна для оригінала.Такий гель люди приносять і здають назад.А можна детальніше, бо якраз сьогодні маю купувати у ТС! Як розрізнити!? Неодноразово чув про бадяжні миючі тіпа з Німеччини!Бо, щось дійсно ціна "солодка"!1.Ціна. Нормальний персіл-аріель коштує в Німеччині мінімум 12 євро за +- 5л. Це по курсу 18 = 216грн+заробіток+митниця.2.Етикетка наклеєна рівно, код найкраще 40, дата нанесена на банку, а не на етикетку. http://postimg.org/image/t3nqdhu9b/3.І саме головне - все видно після прання. Підробка Луцького розливу не пере взагалі! ( наливають якесь миюче для посуди найдешевше).Продавець, якщо відповідаєш за свої слова що купив в Німеччині, давай фото данного порошку на полках в магазинах Європи!кому які цифри кращі.. обирайте самі. Ваша фантазія з цінами - ваше право. По скільки і де купляю, явно не з полок в магазині і не на таксі через пів європи везу... виставив на продаж те, що маю в наявності і що сам привіз.. . обирайте самі.(можливо вам порівняти ціни по містах в різних мережах маркетів!?) =)) .. як буде час по маркетах бігати робити фото, де що продається) .. скину
kolialutsk Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 15:43 #13 Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 15:43 Люди, не ведіться . Гель розлитий в нас, ніякою Німеччиною там і не пахне.Продавець, навіщо найо-ти людей?Етикетка криво, дата розмита, ціна нереальна для оригінала.Такий гель люди приносять і здають назад.А можна детальніше, бо якраз сьогодні маю купувати у ТС! Як розрізнити!? Неодноразово чув про бадяжні миючі тіпа з Німеччини!Бо, щось дійсно ціна "солодка"!1.Ціна. Нормальний персіл-аріель коштує в Німеччині мінімум 12 євро за +- 5л. Це по курсу 18 = 216грн+заробіток+митниця.2.Етикетка наклеєна рівно, код найкраще 40, дата нанесена на банку, а не на етикетку. http://postimg.org/image/t3nqdhu9b/3.І саме головне - все видно після прання. Підробка Луцького розливу не пере взагалі! ( наливають якесь миюче для посуди найдешевше).Продавець, якщо відповідаєш за свої слова що купив в Німеччині, давай фото данного порошку на полках в магазинах Європи!кому які цифри кращі.. обирайте самі. Ваша фантазія з цінами - ваше право. По скільки і де купляю, явно не з полок в магазині і не на таксі через пів європи везу... виставив на продаж те, що маю в наявності і що сам привіз.. . обирайте самі.(можливо вам порівняти ціни по містах в різних мережах маркетів!?) =)) .. як буде час по маркетах бігати робити фото, де що продається) .. скинуСкажи мені одне: Ти, сам лічно, цей гель купив в Німеччині?
Bambaclay Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 15:49 #14 Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 15:49 Купив на свій страх і ризик, спробую. По огляду банки: Дата на самій банці вказана, код 941, колір рідини зелений, густенький такий, не сильно рідкий, етикетка наклеєна рівно, тільки по краям зморшки де-неде, скоріше від випуклості банки! Пахне приємно
keeper Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 20:06 Автор #15 Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 20:06 Люди, не ведіться . Гель розлитий в нас, ніякою Німеччиною там і не пахне.Продавець, навіщо найо-ти людей?Етикетка криво, дата розмита, ціна нереальна для оригінала.Такий гель люди приносять і здають назад.А можна детальніше, бо якраз сьогодні маю купувати у ТС! Як розрізнити!? Неодноразово чув про бадяжні миючі тіпа з Німеччини!Бо, щось дійсно ціна "солодка"!1.Ціна. Нормальний персіл-аріель коштує в Німеччині мінімум 12 євро за +- 5л. Це по курсу 18 = 216грн+заробіток+митниця.2.Етикетка наклеєна рівно, код найкраще 40, дата нанесена на банку, а не на етикетку. http://postimg.org/image/t3nqdhu9b/3.І саме головне - все видно після прання. Підробка Луцького розливу не пере взагалі! ( наливають якесь миюче для посуди найдешевше).Продавець, якщо відповідаєш за свої слова що купив в Німеччині, давай фото данного порошку на полках в магазинах Європи!кому які цифри кращі.. обирайте самі. Ваша фантазія з цінами - ваше право. По скільки і де купляю, явно не з полок в магазині і не на таксі через пів європи везу... виставив на продаж те, що маю в наявності і що сам привіз.. . обирайте самі.(можливо вам порівняти ціни по містах в різних мережах маркетів!?) =)) .. як буде час по маркетах бігати робити фото, де що продається) .. скинуСкажи мені одне: Ти, сам лічно, цей гель купив в Німеччині?ти не завіс в першому класі?.. мені в кожному повідомленні писати теж саме? . .сказав .. купив в Німеччині!прохання! .. хто не вірить, не вірьте собі далі.. .і не флудити! .. нікого не заставляю.. і всім під ряд кучу не потрібних доказів (типу фото, квитанції готелів, штампи в паспорті - показувати не збираюсь)..товар для тих, хто розуміється! (а не здогадується чи сумнівається). дякую
Akim Опубліковано 18 Листопада, 2014 в 09:20 #17 Опубліковано 18 Листопада, 2014 в 09:20 підтримаю kolialutsk - гель - лєвак, топікстартер пише що товар для тих хто розуміється, так вот - все якраз навпаки, навіщо в Німеччині гель вироблений в Новій Зеландії? Я сам привожу гель Персіл з Німеччини, з Бельгії, і знаю як вони виглядають, ціна 170 грн нереальна для нормального Персіла, а тут ще й торг присутній. наприклад в мене Персіл на 77 прань,прозора банка, Бельгія вартує 260 грн - це доволі нормальна ціна, якщо врахувати курс євро на сьогодні. В білій банці на 70 прань спочатку такий був лєвий, тепер на 77! І ще одне - подивився фото - і склалось таке враження - що наклейка знята з такого, яким я займаюсь - сто відсотково http://lutsk.vol.olx.ua/obyavlenie/persil-professional-universal-color-5-082l-gel-persil-ID9xBd1.html ! банки такої в персіла не було! Не треба людям лапшу вішати. не рекомендував би економити з такими речами покупцям, здоров"я все ж таки
Deemon Опубліковано 18 Листопада, 2014 в 09:25 #18 Опубліковано 18 Листопада, 2014 в 09:25 пацани, можна подумати ви в Henkel працюєте, знаєте всі тари\наліпки, і варіанти по ринках, серед гелів для прання, ну їйбо...
Akim Опубліковано 18 Листопада, 2014 в 10:46 #19 Опубліковано 18 Листопада, 2014 в 10:46 хай так, одне точно наклейка з персіла в прозорій банці, порівняйте наклейки по ссилці і ті що на фото (ідентичність незаперечна), до того ж з прозорої банки наліпка не злазить і не коробиться(враховуючи те що в мене і на дощі 1-2 банки стоїть!).А банки такої точно не було, хоть я і в хенкель не працюю. ну це ж правда, навіщо хенкель нова банка? Чесно кажучи з тих банок які я бачив - таку зустрічаю вперше. Ви вірите в те що оригінальний персіл коштує 170!!! грн? Думаю аргументи того, що порошок не файний я навів грунтовні!!!
keeper Опубліковано 18 Листопада, 2014 в 21:16 Автор #20 Опубліковано 18 Листопада, 2014 в 21:16 в прозорих банках вже місяць як нема в продажі на опті за кордоном!. .... купую по пів "фури" .. звідти і ціна - не така, як ти купуєш 5 банок і додаєш всі свої витрати на бензин і прожиття за той часлюди - будьте в адекваті!.. не всі займаються таким оборотом як вихто займається оптом - ціна декому висока, а декому підходить. як вам в "рознь" задешево - не купуйте
Akim Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 16:15 #21 Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 16:15 про об"эм моїх закупок знаю тільки я, не треба нікого вчити, і розказувати про затрати. знаю я ці порошки, був брав аріель такого ж походження, дешево не значить добра якість. Не перший рік займаюсь хімією, оптом займаюсь на постійній основі. і чомусь як був я 9 числа на базі за кордоном, про відсутність на опті і питання не стояло
keeper Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 19:54 Автор #22 Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 19:54 про об’єм своєї купівлі говориш сам: "на базі за кордоном" - опт серйозний - удачі
saperavi Опубліковано 22 Листопада, 2014 в 11:36 #23 Опубліковано 22 Листопада, 2014 в 11:36 можу підтвердити, що та банка по ссилці на олх - 100% оригінальний Persil виробництво Бельгія!!! вміст банки не гарантую))Для тих, хто не понімає штрих-коди і мови всякі бусурманські, у німаків трохи інше оформлення етикетки, вот...також може бути і в білій банці, але точно з такою формою кришки!!! можете вважати цю кришку-закрутку запатентованою за Persil)) ну і ще пару ньюансів...а за товар топікстартера нічого сказати не можу, таких раніше не бачив. Не виключно, що в Новій Зеландії його також виробляють зі своїми відмінностями.Поки дописував, виникла мисль!Народ, хто має час та натхнення, можна ж написати офіційного листа в Henkel (і фото надати різні, по Варшавці пройтись та авторинку))) із проханням надати вичерпну відповідь.Хто за правду, га?
Barkas Опубліковано 23 Листопада, 2014 в 12:58 #24 Опубліковано 23 Листопада, 2014 в 12:58 так банка може бути натуральною,а ось що в банці,того ніхто не скаже!!!! кришка не закривається пломбами і тд,можна навіть рідкого мила налити....!!!
milana Опубліковано 23 Листопада, 2014 в 14:23 #25 Опубліковано 23 Листопада, 2014 в 14:23 вчора знайомі привезли з Німеччини банку аріеля (просто в магазині купили), то код 4084
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.