PPArhangel Опубліковано 30 Жовтня, 2014 в 12:24 #1 Опубліковано 30 Жовтня, 2014 в 12:24 Шукаю роботу: Водія погрущика, маю досвід роботи більше 1-го року. працював на погрущиках балканкар (дизель і електро) вага підйому 2-2.5 тон і на акумуляторному тойота 1.5 тон. розгружав: соки алкопродукцію, бруківку, цемент. не маю шкідливих звичок. техніку люблю і підтримую в належному стані. на одній з фірм працював водієм-механіком, приводив в належний стан погрущик балканкар
Deemon Опубліковано 30 Жовтня, 2014 в 17:25 #3 Опубліковано 30 Жовтня, 2014 в 17:25 є в рідній мові, таке гарне слово - навантажувач, або ж автонавантажувач...
PPArhangel Опубліковано 30 Жовтня, 2014 в 17:35 Автор #4 Опубліковано 30 Жовтня, 2014 в 17:35 дякую за поправку, але я написав так, як це називають в народі.
lerov Опубліковано 30 Жовтня, 2014 в 17:46 #5 Опубліковано 30 Жовтня, 2014 в 17:46 дякую за поправку, але я написав так, як це називають в народі. Вибачте за оффтоп. Але "погружчік" - це російське слово . Слова ж "погрущик" взагалі не існує окрім суржика . А в Україні навантажувач. І не треба узагальнювати так про весь "народ". До речі, в логістиці теж є освічені люди П.С. Особисто вважаю, що грамотно резюме писати, доречно не тільки вчителю української мови
pokemon Опубліковано 30 Жовтня, 2014 в 20:56 #6 Опубліковано 30 Жовтня, 2014 в 20:56 Мдаааас, ви б краще по ділу - допомогли порадою по роботі, а не налітати на людину зі своїми глибокими знаннями української...Та з такими вимогами вже напевно треба тричі подумати, перед тим як на борді щось постити.Слухайте, справжній суржик був в дядька Азірова, а все інше, я вважаю - це все квіточки)Я б взагалі не писав би по цьому приводу нічого - коли б ми дійсно розмовляли чистою і щирою укр. мовою - кожен розмовляє мовою з елементами сржику, тут навіть не треба прислуховуватись!P.S.: а тепер по ділу - роботу водія електронавантажувача (штабелера) потягнете?
PPArhangel Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 19:36 Автор #7 Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 19:36 думаю що штабелер не складніше навантажувача.на разі актуально
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.