Перейти до змісту

Хто у Луцьку займається поліруванням автоскла

Rombyk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Моє поваження всім небайдужим.

Мені потрібно полірнути лобове скло щоб видалити потертості, які залишили невчасно замінені двірники.

Обдзвонив всіх хто ремонтує, вставляє автоскло і полірує фари, але за полірування скла щось всі мовчать.

Сказали, що є людина в Ковелі, але невже в Луцьку ніхто це не вміє робити?

Опубліковано

пробував робити так ,і хочу вам сказати що це дуже дорого і у луцьку якщо я не помиляюсь ніхто таким не займаєтся

Опубліковано

шо за машина хоть? бо може бути таке шо вартість полірування може бути 40-50% від вартості нового скла...

Машина Сітроен Берлінго

post-11380-0-98410400-1414052978_thumb.j

Опубліковано

полірування скла дуже дороге і буває що дешевше купити нове скло, може бути половину вартості скла

і даже якщо ви найдете майстра не факт що він вам зробить все якісно можна поробити лінзи і вам це буде ще хуже ніж ваші подряпини

Опубліковано

Вчора дзвонив до чоловіка з Ковеля який цим займається: година роботи вартує 200 грн, в моєму випадку це 3 години = 600 грн+дорога в Ковель.

А нове лобове вартує 100 доларів, тобто ремонт мені обходиться в 50% від вартості скла.

Опубліковано

ще є момент що стоїть рідне скло, а коли будеш міняти тобі за сотку китайське поставлять, воно тонше і менш теплозберігаюче.

відчув на приктиці.

якщо міняти то шукати заводське оригінал. або їздити так як є.

Опубліковано

я на початку також заморочувався цими полосками від щіток, а потім вирішив залишити так як. Крім того, маленькі цяточку з часом знову з являться...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...