Перейти до змісту

Микропроблмека с дисплеем ноута


Рекомендовані повідомлення

Вобщем проблема заключается в том, что внизу экрана, в сантиметрах десяти от левого угла, на самой границе есть небольшой засвет. Просто область немного светлее. Её радиус составляет ну может полсантиметра и видно её только если вокруг однородный цвет. (например панель задач). И вроде фигня, вроде и не мешает, но вот САМ ФАКТ!! Глаза сами так и тянуцца туда повтыкать. А весь прикол в том, что ноут два дня как куплен. И даже не знаю, то ли идти на фирму и кипиш поднимать, то ли забить болт и не обращать внимания (по крайней мере стараться, ведь это только сначала пылинки сдуваю, потом скорее всего пофик будет)...

Это вообще такое бывает или мне одному так "повезло"???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доволі часто я щось подібне бачив (бо в мене нотиків було досить багато :) Описані плями бувають як правило в кутках екрану (де розташована підсвітка найближче до матриці і саме в цих місцях її нагріває, внаслідок чого в цих місцях вона "вигорає") що свідчить про спрацьованість матриціі, але таке виникає за років 2-3 щоденного використання машини як правило офісними нединамічними програмами.

Для продовження життя матриці непотрібно робити яскравість на повну катушку для зменшення нагрівання "ламп" матриці і високовольтного помножувача.

плями "посередині" екрана зустрічав на добре поюзаних машинах (і на нерозмагнічених CRT)

Доречі до настільних ТФТ моніторів це майже не відноситься.

Щодо нової машини, на мою думку можливі варіанти:

1. заводський брак

2. встановлений на нотик "відновлений" екран

3. брак цілої партії - як результат низька роздрібна ціна

4, ноутбук вже не новий :)

я б зробив кіпіш в магазині, хоча пофіг дійсно стане

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кіпіш в будь-якому випадку робити треба і відстоювати свої права. (ти ж платив гроші за ноутбук без вад? - ну от вимагай такого, тим паче протягом 14 днів з моменту купівлі - ти вправі повернути гроші за товар)

Звернися у розділ "Юрисдикція" . Пан Ярчик тобі все детально пояснить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може просто при складанні одного гвинтика перетягнули трохи. От і "засвет" появився.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не равномерная подсветка мож. Однозначно идти менять!

Ты платил за новый товар, причем не из дешевых, брать нужно качественную вещь, я бы сразу пошел и поменял.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да я прекрасно понимаю о чем вы... Я б и сам пошел бы щяс, кипиша наделал... Просто весь нюанс в том, что ноут куплен как подарок родителей мне на НГ, а покупали они его где-то через каких то там знакомых и бла бла бла... Так что просто не хочеться никому парить мозги и портить отношения и тд... Думаю вы понимаете о чем я...

В этом случае более удачен вариант 2: в скором времени я начну относиться к этому нотику как к средству для работы, развлечений и тд... И тогда мне уже абсолютно паралельно будет до этого сраненького засветика :( (знаю такое по покупкам мобилок, трусишся над каждой царапинкой только первое время, потом - ну вы вкурсе;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так то ще краще, якщо через знайомих, можна без кіпіша/сварок/погроз просто поміняти, просто повідомити в нормальній формі без підвищених тонів, що така халепа, чи можна його замінити, от і все :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так то ще краще, якщо через знайомих, можна без кіпіша/сварок/погроз просто поміняти, просто повідомити в нормальній формі без підвищених тонів, що така халепа, чи можна його замінити, от і все ;)

+1. Это знакомым должно быть не удобно, за то что лажу подсунули :) , тем более это заводской брак, поменять должны без проблем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За порушення пунктів 2.4 і 2.5 Правил форуму Залізо Goami отримує read only на 10 днів. За той час якраз встигне перечитати правила.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...