Перейти до змісту

Порадьте / продайте UPS (джерело безперебійного живлення)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хочу придбати якісного UPS для домашнього комп'ютера. В цій темі я не обізнаний, тому прошу поради.

Системник з блоком живлення на 300ват, монітор 22", лазерний принтер.

Хочу вберегти його від можливих перепадів напруги та вимкнень світла коли народ масово почне вмикати електричні обігрівачі в квартирах :)

Опубліковано

лазерний принтер.

Це єдина річ, яка не повинна вмикатися у ББЖ. (А ні, ще електрочайник). Оскільки привключенні принтера, він нагріває "пічку" а це не один КВт. І садить батарею він в цей момент - за 1-2 секунди!

З того що зараз є, можу запропонувати цілком не поганий варіант, (не новий) Powercom BNT Kin-625AP.

Використовувався мало. Є шнурки і коробка.

По ціні, скажімо, від ціни Розетки, відмінусуємо 30%.

народ масово почне вмикати електричні обігрівачі в квартирах :)

Он щойнол вичитали новину на роботі, про те, що наш президент пообіцяв(!), що до кінця тижня(!) у кожній оселі буде тепло, почнуть опалювальний сезон!

Будемо сподівтися, але! (тема пішла не в те русло) Кількість бойлерів збільшилася, і навантаження на мережу також.

Тому вибиватимуть автомати...

Опубліковано

маю http://price.ua/powe...158m103876.html

замінено акумулятор на новий, працює без проблем

за 300грн. віддам

при нагрузці на нього системника середнього класу(Xeon4x3,0/4gbDDR2/asusS775/radeon HD2600/hdd1000gb)+TFTмонітор 19", при перегляді інтернет сторінок, тримає чесних 10хв., гадаю достатньо для того щоб завершити роботу програм та нормально вимкнути системник, при відключенні світла!

Опубліковано

в першу чергу цікавить новий товар, з гарантією.

Мало що виграєш. З кожним роком, якість деталей стає все гірше і гірше.

Єдину нову річ якупотрібно - батарея І все.

Велкам на Розетку, чи перший ліпший інтернет магазин.

Із моєї рекомендації - шукай APC Back UPS 525-модель. В неї вмикаються прилади без перехідників.

Опубліковано

Із моєї рекомендації - шукай APC Back UPS 525-модель. В неї вмикаються прилади без перехідників.

вона, імхо, знята з виробництва... там вже нова серія (550 вроді)...

Опубліковано

АРС можеш брати і б/в (серія Smart).Докупиш акуми. Обладнання надійне.

У нас штук 500 в обcлуговувані APC SUA750. З ладу вийшло буквально пару штук і то, після заміни релюшок далі в роботі

Опубліковано
АРС можеш брати і б/в (серія Smart).Докупиш акуми. Обладнання надійне.

У нас штук 500 в обcлуговувані APC SUA750. З ладу вийшло буквально пару штук і то, після заміни релюшок далі в роботі

Чи обов'язкова калібровка ББЖ після заміни батарей?

Опубліковано

Після заміни акумів просто фіксимо константу в одному з регістрів (так швидше ніж калібрувати).

Якщо не фіксити (калібрувати), то десь після 3-5 заміни акумів упс їх тупо не побачить або під час вимкнення мережі відразу відключиться.

Опубліковано
Після заміни акумів просто фіксимо константу в одному з регістрів (так швидше ніж калібрувати).

Якщо не фіксити (калібрувати), то десь після 3-5 заміни акумів упс їх тупо не побачить або під час вимкнення мережі відразу відключиться.

Щоб не створювати нову тему, можете провести таку процедуру і скільки це по грошах? На ББЖ APC Smart UPS 1000VA є тільки com-порт

Опубліковано

можете самостійно якщо залишився сom-кабель (йшов в комплекті при купівлі). Скачуєте програму типу APCFix. В самій програмі вибираєте Battery Const AutoFix. Підключаєтесь до упса.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...