Перейти до змісту

Шампунь і маска для волосся жіночі


katjka_9

Рекомендовані повідомлення

Віддам шампунь, за символічну плату.

Користувалася близько місяця, але там більша половина ще залишилася. На банці вказано 360 мл, значить близько 200 ще точно є. Зазначено що для всіх типів волосся, я для себе брала з розрахунком що у мене схильні до жирності, так як тут є екстракт перцю і апельсина, але скоріше за все це саме для росту, волосся у мене більше виросло, але проблема з жирністю залишилася та ж .

Користуватися ним вже не хочу, викидати шкода. Запах цікавий, мені подобається, хлопцеві не дуже - дійсно пахне перцем і апельсином =) Колір світло оранжевий.

Не містить важких металів, парабенів і іншої фігні, не зовсім натуральний, але не згубний порівняно з рештою шампунів з магазину.

Купувала за 60 грн - віддам за 15 грн

Маска для волосся зроблено в Індії. 100% хна - тобто натуральність. Класна штука, шампунь не допоміг, так маска дійсно забирала жирність з коренів. Взагалі для профілактики раз на тиждень можна робити, не тільки від жирності, а взагалі надає волоссю м'якість і натуральний блиск. Наносити на 20 хвилин, добре вмазувати в корені, одягнути шапочку - потім змити.

Розводити з водою.

На фото показано скільки залишилося, маску пробувала лише 3 рази, тому лишилась ще більша половина, при тому що кульок при купівлі був не повний.

Купувала за 60 грн, віддаю в 2 рази дешевше - 30 грн

Продаю їх, бо купила новий шампунь, який замінив цих два засоби, і підійшов мені по всіх параметрах. Доречі якщо хтось шукає косметику 100% натуральну - кажіть, дам координати людини яка це робить ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...