Перейти до змісту

де покрасити раму?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт, хочу взнати де в Луцьку, або в межах його, можна почистити і покрасити раму порошковою фарбою?? Тобто я з ранку приніс і в вечері готову забрав

І цікавить ціна за таку роботу)

• Відповідей 57
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Полистай, десь тут Тренер колись писав, як він красив свою. Здається це було в одній із тем з його велами

Опубліковано

прошковою фарбою можна пофарбувати на електроапараному заводі. але ціни там огого. краще занести в автомайстерню.

Опубліковано

на Зв'язківців, 6, навпроти таксопарку, на території колишнього "Свемону". Тут є і піскоструйка, і порошковою фарбою фарбують. Вийду, гляну телефон, напишу (як не забуду)

вийшов, глянув: 0958743188

Опубліковано

Я б тоже щось з шатунами зробив би, а то вся чорна краска на білих кросівках залишається і біля педалей уже стерто до металу :( .

Опубліковано

Я б тоже щось з шатунами зробив би, а то вся чорна краска на білих кросівках залишається і біля педалей уже стерто до металу :( .

контакти рулять

Опубліковано

контакти рулять

лєнь возити змінну пару взуття на роботу.

Опубліковано

До речі, це фарбувався дюраль Д16Т (по ISO схожий до 7075Т), шар оксиду не дуже, а ось техногогічний дріт електрода, став такого насиченого кольору ніби вугілля поліроване.

Розбираючи зараз весь процес, дійшов висновку:

- дюраль не дуже піддається анодуванню, піддається але шар оксиду не вражає

- для фарбування необхідно мінімально розводити аніліновий барвник 10млг на 0,5л води, в той час я розвів 10млг на 2л

- потрібно влаштовувати нормальний контакт електрода з деталлю.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Судячи по розводам на деталі іще треба використовувати дистильовану воду IMXO. Якщо завтра все зростеться буду мати велике прохання перефарбувати золотисту фару в чорну :_07:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...