Перейти до змісту

Потрібен хитрий лічильник трафіку (Android)

Рекомендовані повідомлення

Задачка: є мобільний CDMA-роутер з WiFi від МТС. На ньому безлімітний тариф. І є тарифи суттєво дешевші, але лімітовані. Цілком вірогідно, що мені вистачило б і вдвічі-втричі дешевшого тарифного пакета. Але оскільки мій тариф безлімітний, то я не можу подивитись по статистиці від оператора, скільки трафіку за місяць я використовую -- оператор її просто не рахує. Значить, треба рахувати смартом (Android 4.4.2). Але проблема в тому, що з того самого смарта я регулярно використовую інтернет не лише з цієї точки доступу, але і з багатьох інших, більш швидких. Тому потрібно встановити на смарт якусь програмку, яка зможе автоматично рахувати трафік лише з цієї конкретної точки доступу (певно, ідентифікуючи її по SSID).

Ніхто не стикався зі схожою задачею? Як вирішували?

P.S. Варіант "перейти на дешевший лімітований тариф і за результатами місяця дивитись" я розглядаю, але це крайній варіант, не хотілося б не влізти в місячний ліміт і влетіти на кілька тисяч грн за позапакетний трафік.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3G Watchdog pro

Призначена в першу чергу для GPRS/3G, але може рахувати WiFi, причому є можливість включити облік лише спожитого трафіку в одній конкретній точці доступу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я щось може не так зрозумів, але у мтс зараз є зараз тариф для їхнього 3g інтернету безліміт за 75 грн, а інші тарифи геть фікові і нецікаві

http://www.mts.com.ua/ukr/3g_unlim_month.php

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

інші тарифи геть фікові і нецікаві

В мене такий безлім і є. Але я припускаю, що мені в телефоні вистачить і 500 "мобільних" мегабайт на місяць, аби більш-менш стабільних, принаймні в межах міста. Бо GPRS/EDGE від МТС це просто жах і кара, навіть текстовий чат через скайп інколи не працює, або працює з дикими затримками. А решту я "добираю" від стаціонарних точок доступу. А 500 мегабайт там є за 25 чи 35 грн, а здається за 50 грн є 1500 мегабайт. То для чого платити більше?..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

А чому зупинився на МТС? в них же якість сервісу лайно. Набагато краща по якості передачі даних мережа в Київстара та Інтертелеком. Останній оператор, особисто для мене, показує значно кращі результати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому зупинився на МТС? в них же якість сервісу лайно.

Це справедливо до gprs

а от їх cdma відносно швидкий і стабільний

Швидкість біля мегабіта, і не "просідає" як в інших операторів час від часу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чесно кажучи, я зупинився на МТС через те, що маю можливість покористуватись модемом, не купуючи його. А купувати модем під іншого оператора знаючи, що за кілька місяців в нас можуть включити "нормальний" 3G зв'язок і модем доведеться продавати/дарувати/викидати -- не хочу. Зайві витрати.

Ну а окрім того, в нас на фірмі є контракти з МТС на багато номерів, то просто додали туди цей CDMA...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...