Перейти до змісту

де краще поремонтувати Epson T50

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

бажанно у місті Луцьку і щоб ремонт не тривав пів року. :_08:

1- проблема була не хотів оприділяти картриджі(СНПЧ) купив новий чіп, результату ноль...

2- лазив до шлейфів протирати, можливо там щось, все тротер поставив на місце, думаю все буде норм... і тут бац - вмикаю в розетку а з вилки маленька іскра типу замкнуло щось в принтері...

читав форуми... там пишуть що може бути "к.з." в платі оприділення карртриджів. люди міняють запобіжники і ніби все норм.

власне шукаю толкового майстра...

Опубліковано

Була колись така ж схожа штука. Точно такий принтер. Вилікувалось перепайкою запобіжника на матплаті принтера. Можна в принципі і "жучка" на сусіднє місце впаяти. Робив собі сам. Саме найдовше то розібрати і зібрати принтер. Мануали в неті є, так що, якщо є бажання і руки то за годину-дві можна зробити.

З.І. Детальна інструкція де і що перевірити і як розбірати http://color-print39.ru/remontiruem-sami/epson-ne-vidit-kartridji-gorit-kaplya

Опубліковано

Вилікувалось перепайкою запобіжника на матплаті принтера

і після цього він включиться?

принтер не вмикається взагалі.

Запобіжники просто так не горять, хлопці.

та я десь залив щось. я не один такий, гугл показує майже у всіх так.

Опубліковано

Давно то було.... Здається в мене він вмикався але був в постійному якомусь ерорі і не бачив картриджів. Якось так. Відремонтував згідно так як пише по посиланню вище. Але якщо в тебе не вмикається то може в бж щось. Я в тому не спец.

Взагалі, можеш поцікавитись в Grekus. Принтери ремонтує класно, хоча, здається, не дуже струйнікі любить. Десь є його телефони, якщо треба - пиши в пп.

Опубліковано

хто що скаже за МПП Медіа на Карбишева?

Якщо "в двух словах" - дорого і довго, хоча свою гарантійку вони без всяких питань ремонтують або міняють

Опубліковано

Приєднвюсь до теми свмий кращий варіант купити на олх чи аукро робочого принтера ща 100_200грн бо на мою думку мкдія за меншу суму робити принтер не буде, а так у вас бцде ще один принтер :-) якого буде не щкода дітям в дворі подарити для експерементів.

Опубліковано

купити на олх чи аукро робочого принтера ща 100_200грн

я такого самого не куплю за 100-200грн.

ціна йому зараз 1500-1700грн.

принтер класний, розмір каплі 1.5, друкує на дисках, пластикових картках... якось привик уже.

Опубліковано

Принтер класний, але ситуація сумна.

Там бажано щоб дивився толковий паяльщик. А толковий спеціаліст захоче багато грошей. Це раз. Скільки ти готовий віддати за ремонт?

Ну і друге, не факт що вдасться відновити. Там є такі ніжні компоненти, які горять на ура і коштують дуже дорого. Ти платитимеш за те, що людина не поремонтує тобі принтер?

Поки можу порадити подіставати всі картриджі, чіпи, плати, що там у тебе. Потім з ліхтариком видивитись, чи є десь в каретці та інших місцях сліди фарби там, де її бути не повинно і ретельно та акуратно протерти. Потім треба, щоб це все повністю висохло. Далі можна спробувати увімкнути принтер. Правда, скоріше за все, там справді згорів запобіжник і то у будь-якому випадку нічого не дасть.

Ще можеш спробувати пояснити толком, куди лазив і що протирав, скажу приблизно які шанси економічно доцільного ремонту. Хоча, апарат нині в районі трьох тисяч коштує.

Опубліковано

не погано і не дорого за тиждень десь(думаю) в системзі (вул. Л.Українки) ))) В Icity нема чого навіть іти там гребуть багато

Опубліковано

Прикольно, коли радять сервіс по часу чи вартості ремонту.

А, типу, час роботи від складності ремонту, наявності запчастин, загруженості сервісу взагалі не залежить, правда? Головне, щоб пошвидше шо-небудь склепали, пошвидше віддали і поменше взяли. Ну і чим більше досвіду у мене в ремонтах, тим менше у мене бажання ставити діагноз по інтернету і орієнтувати, скільки триватиме ремонт.

Так от, для якісного ремонту потрібен час кваліфікованого майстра, хороші інструменти (віднесемо сюди умови роботи і приміщення), запчастини відповідної якості (оригінальні, або котрі не поступаються якістю) і просто час, оскільки швидко і якісно у сервісі — це антоніми. А усе це, як ви розумієте, не може коштувати дешево.

Опубліковано

Прикольно, коли радять сервіс по часу чи вартості ремонту.

А, типу, час роботи від складності ремонту, наявності запчастин, загруженості сервісу взагалі не залежить, правда? Головне, щоб пошвидше шо-небудь склепали, пошвидше віддали і поменше взяли. Ну і чим більше досвіду у мене в ремонтах, тим менше у мене бажання ставити діагноз по інтернету і орієнтувати, скільки триватиме ремонт.

Так от, для якісного ремонту потрібен час кваліфікованого майстра, хороші інструменти (віднесемо сюди умови роботи і приміщення), запчастини відповідної якості (оригінальні, або котрі не поступаються якістю) і просто час, оскільки швидко і якісно у сервісі — це антоніми. А усе це, як ви розумієте, не може коштувати дешево.

ну є таке поняття додаткова оплата за швидкість) яка не вказується в загальний прейскуратн і становить 50%

Опубліковано

Якщо взагалі не влючається, то блок живлення чи запобіжник на платі. Якщо включється і ПК пеленгує принтер, то заходиш в сервісне меню, Status Monitor і в ньому буде писати проблемне місце, наприклад не бачить картриджів, застряв папір і т.д. І відштовхуєшся від цього. Також нічого складного немає в тому, щоб скачати Service manual Epson T50 (зараз всі мануалки гуляють мережею). Там вся розборка детально описана. І проблеми з ремонтом також. Глибоко залазити не потрібно. Щоб глянути плату, продзвонити, достатньо грамотно зняти корпус.

Якщо питання затягується, посохнуть дюзи.

В мануалі буде схема плати, на ній будуть вказані запобіжники, продзвоніть, якщо не продзвонюється, радіолюбитель поставить місточок чи можливо якийсь інший запобіжничок. Якщо на матплаті згорів запобіжник, то він і не включиться, бо всі складові зав'язані на неї: моторчики що оживають при включені. кнопочки з діодиками і т.д. Запам'ятайте, вам потрібно всього лиш добратись до плати, в плату входять шлейфи. Сфоткайте як вони підключаються і позначте відповідні шлейфи якимись рисками, циферками, тоді вже і до плати братись.

Опубліковано

все таки сам все розібрав та поремонтував, перепаяв запобіжник f2.

все працює.

за 2 роки що він стояв з ПГ нічого не сталось, 2 промивки і друкує

Опубліковано

саме быльше вразило що зробив лише двы промивки ы все нормально стало друкувати.

Епсон не підвів.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...