yuraa Опубліковано 12 Вересня, 2014 в 16:49 #26 Опубліковано 12 Вересня, 2014 в 16:49 будуть нормальні українські аналоги з радістю на них перейдудавно вже є weua.info, ukrface.com.ua і музики там достатньо.
MACCEN Опубліковано 19 Вересня, 2014 в 08:05 #27 Опубліковано 19 Вересня, 2014 в 08:05 weua.info, ukrface.com.ua - це убожество, і раз тут деякі так розпинаються за демократію, та європу, то пора вже собі звикати що за музику та фільми потрібно платити гроші, а не писати тут який класний ресурс що дає на хялву все послухати, та побачити - це моя думка.
SunSeth Опубліковано 19 Вересня, 2014 в 08:11 #28 Опубліковано 19 Вересня, 2014 в 08:11 MACCEN, давай за себе, ок? Скільки альбомів музики і фільмів ти купив? Я, наприклад, поки жодного. Програми - так, деякі купую, але фільми?
sanbOK Опубліковано 19 Вересня, 2014 в 08:15 #29 Опубліковано 19 Вересня, 2014 в 08:15 weua.info, ukrface.com.ua - це убожество, і раз тут деякі так розпинаються за демократію, та європу, то пора вже собі звикати що за музику та фільми потрібно платити гроші, а не писати тут який класний ресурс що дає на хялву все послухати, та побачити - це моя думка. Я не стіки заробляю, як європейці щоб дозволити собі плати за фільми, серіали (яких дивлюсь багато різних) і тим більше за музику. Так що я продовжую користуватись плагіном для браузера і "чесно" качаю музику з кацапського ВК поки є така можливість.MACCEN, давай за себе, ок? Скільки альбомів музики і фільмів ти купив? Я, наприклад, поки жодного. Програми - так, деякі купую, але фільми?В років 8-10 тому купував диски з музикою але потім з'явився більш менш нормальний інет .... враховуючи що був студентом і грошей ніколи не було то прийшлось качати з інета а не купувати диски з ліцензійними наклейками
Deemon Опубліковано 19 Вересня, 2014 в 08:25 #30 Опубліковано 19 Вересня, 2014 в 08:25 В років 8-10 тому купував диски з музикою але потім з'явився більш менш нормальний інет .... враховуючи що був студентом і грошей ніколи не було то прийшлось качати з інета а не купувати диски з ліцензійними наклейками Купляв ліцуху AudioCD? Теж напевно мп3 самопал а-ля "100 лучших хітов шансона"
SunSeth Опубліковано 19 Вересня, 2014 в 08:29 #31 Опубліковано 19 Вересня, 2014 в 08:29 а не купувати диски з ліцензійними наклейкамивід тих наклейок вони ліцензійнішими не ставали
LSD Опубліковано 19 Вересня, 2014 в 11:16 #32 Опубліковано 19 Вересня, 2014 в 11:16 Питання необхідності оплати ліцензійних відрахунків за авторство продукти достить непросте. Особисто я за ідею вільного розповсюдження загальнопоширеного ПЗ а певні "няшки" до нього за окрему плату... Так як наприклад ОС Убунту... Спеціальне ПЗ повинно бути платним чи закритим. Музика і тд фрішна
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.