SysR Опубліковано 19 Серпня, 2014 в 06:38 #26 Опубліковано 19 Серпня, 2014 в 06:38 vampirich, не витрачай дарма часу. У наших умовах оптимальний маршрут можна прокласти лише в ручну знаючи яке покриття дороги. Це я тобі кажу по досвіду наших логістів які планують маршрути доставки.
SysR Опубліковано 19 Серпня, 2014 в 07:58 #27 Опубліковано 19 Серпня, 2014 в 07:58 До речі, може тобі в прокладанні допоможе сервіс OpenStreetMap там деякі дороги позначені з типом покриття.
LSD Опубліковано 19 Серпня, 2014 в 16:05 #28 Опубліковано 19 Серпня, 2014 в 16:05 Я думаю що на практиці є дуже багато АЛЕ які впливають на оптимальність маршруту. а) Вам в будь якому випадку доведеться виїжджати з одного пункту(як правило)б) логістика Вашого машруту повинна враховувати можливість дозаправки а це ще декілька пунктів до маршруту АЗСкив) в залежності від специфікии вантажу можуть бути визначені більш та мнеш термінові пункти ... г) покриття чи труднощі проїзду певними маршрутами у різні погодні умови і т.д. Згідно трас\напрямків побудуйте декілька маршрутів а потім прикиньте в якому порядку їх поставити да і усе...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.