Перейти до змісту

Продам Piaggio Ciao! (мопед-велосипед) ;)

MoDiK

Рекомендовані повідомлення

Продам мопед Piaggio Ciao!

Мопед привезений з Італії, стан чудовий - сів і поїхав! Перед продажем спеціально пройшов невелкикй ТО! Особливість мопеда в мінімальному розході палива на 100 км - 1.5/2л , а також в можливості їхати на ньому як на велосипеді (Для цього там є спеціальна кнопка- перемикач!)

Швидкість - 45 км/год

Об'єм двигуна - 49 см3

Рік випуску - 1979

В наявності 2шт !

Ціна - 4000 грн!

HT9RD.jpgAzW4T.jpgUrA3x.jpgcpvUz.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а в простому велосипеді ще менша витрата палива ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а в простому велосипеді ще менша витрата палива ))

ну воно то так але ж там тільки крутити можна а тут хоч так хоч сяк)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це ж як треба ноги розкарачити щоб крутити там педалі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це ж як треба ноги розкарачити щоб крутити там педалі :)

Як власник такого ж, можу сказати що зусиль потрібно не більш ніж на велосипеді )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

який пробіг даних "апаратів" ? чи є які документи ( тех.паспорта і т.п.) і ціна 4000 грн це за два ...?

а то майже на 20 років молодшу таку модель продають за 2тис грн, див тут http://auto.ria.com/auto_piaggio_ciao_13967086.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також цікавить, попередня бронь. Уточніть ціну будь-ласка за один мопед. Чи є документи і які ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

запчастин я так розумію до нього 0,0

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

який пробіг даних "апаратів" ? чи є які документи ( тех.паспорта і т.п.) і ціна 4000 грн це за два ...?

а то майже на 20 років молодшу таку модель продають за 2тис грн, див тут http://auto.ria.com/auto_piaggio_ciao_13967086.html

Пробіг приблизно 3500 документи є італійські ті що були при його покупці але я маю такий же то за ті документи ніколи не питались навіть коли зупиняли, ціна за один! той на який ви кинули посилання вбитий в хлам той що пропоную я повністю робочий і має вигляд!! Не ржавий навідміну як на тому що за дві тисячі ! І двигун в гарному робочому стані ! І щоб остаточно пояснити ціну мопед за вашим посиланням не того року що вказано так як там не така будова сидіння ( це один з насйтаріших тому що там немає амортизатора на сидінні а він ставився на новіші моделі тобто в мому він є) - мій новіший )

Також цікавить, попередня бронь. Уточніть ціну будь-ласка за один мопед. Чи є документи і які ?

Ціна - за 1!! Бронь - є! Але залежно від того на який термін на питання документів відповів вище!)

Деякі запчастини можна знайти в інтернеті деякі на базарі - було б бажання!) Але так як він досить такі якісний навідміну від популярних тепер китайців то ви забудете взагалі що в ньому треба щось міняти))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а то майже на 20 років молодшу таку модель продають за 2тис грн, див тут http://auto.ria.com/...o_13967086.html

Пробіг приблизно 3500 документи є італійські ті що були при його покупці але я маю такий же то за ті документи ніколи не питались навіть коли зупиняли, ціна за один! той на який ви кинули посилання вбитий в хлам той що пропоную я повністю робочий і має вигляд!! Не ржавий навідміну як на тому що за дві тисячі ! І двигун в гарному робочому стані ! І щоб остаточно пояснити ціну мопед за вашим посиланням не того року що вказано так як там не така будова сидіння ( це один з насйтаріших тому що там немає амортизатора на сидінні а він ставився на новіші моделі тобто в мому він є) - мій новіший )

Ціна - за 1!! Бронь - є! Але залежно від того на який термін на питання документів відповів вище!)

Деякі запчастини можна знайти в інтернеті деякі на базарі - було б бажання!) Але так як він досить такі якісний навідміну від популярних тепер китайців то ви забудете взагалі що в ньому треба щось міняти))

Бронь знімаю - ціна 4000 грн. - КОСМІЧНА :_40: , за 2000 тис. б одного забрав .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціна сказана його станом в тому числі станом двигуна, фарби і більшості його комплектуючих! Та і сам мопед навідміну від тих що продають в інтернеті справді досить доглянутий ) Ну і як бачите рік випуску вказаний в деяких продавців явно не відповідає дійсності, в той же час я даю данні котрі вказані в документах ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Актуально!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...