Перейти до змісту

Підкажіть хорошу платформу для інтернет-магазинів

Blondihelen

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть хорошу платформу для інтернет-магазинів, яка була б пристосована до нашого ринку. В мене вже є один магазин на платформі shopium, але нею не дуже задоволена. Хочу зараз запустити нтернет-магазин з великою к-стю товарів, розглядала wix (величезна к-сть яскравих шаблонів і можна було б зробити симпатичний магазинчик), але як виявилось wix теж має суттєві недоліки).

Моливо в когось вже є інтернет-магазини чи мо стикалися з цим питанням. Буду дуже вдячна за допомогу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Безкоштовний двіжок цікавить чи платний?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

походу платформа цікавить шоби можна було самому наклацати і тіпа "сайт"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

opencart для нашого ринку саме те, він безкоштовний, є купа шаблонів від 30 до безкінечності доларів, старт займає день.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Безкоштовний двіжок цікавить чи платний?

платний мене цікавить

opencart для нашого ринку саме те, він безкоштовний, є купа шаблонів від 30 до безкінечності доларів, старт займає день.

дякую, зараз гляну. Я правда думаю, що безкоштовних нормальних не буває))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Платний це не панацея взагалі, opencart безкоштовний, велика кількість прихильників, недорого коштує "допиляння", платні двіжки коштують чимало грошей + "допиляння" коштує теж чимало грошей, тому що спеціалісти, які тямлять їх мало, і вони про це знають, тому ломлять ціни - це моя думка.

Opencart за пару років потіснив багатьох і досить успшно.

Платний теж не панацея, в основному люди скупляться на хороший сервер, сервер коштує нормальний від 50 баксів в місяць, під середній магазин на 5-10 тисяч товарів. Є платні які грузять сервер так, що треба досить путужного сервера, який буде коштувати вже від 150-300 баксів в місяць. Враховуйте всі нюанси.

Раджу не купувати в студій, тому що в них як правило свої двіжки, які потім буде важко допилювати комусь зі сторони, який не знає архітектури й так далі. Тому якщо купуєте, то купуйте той яким багато хто користується.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я користувався довго imageCMS (і досі користуюсь). Дуже непогана штука. Звісно косяки є, але все ж таки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MACCEN, а можливо ще й маєе інтернет-магазин на opencart?....щоб зацінити)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

колись був, зараз немає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...