Перейти до змісту

Куплю дуже стару мишку або перехідник

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

у мене є такий перехідник, але не впевнений, що підійде, тому що він татко-татко

post-19061-0-87473100-1406875441.txt

Це перехiдник ps2 - соm

А яка материнка?

Опубліковано

serhiy.k

перехідник мабуть підійде це RS-232 -> PS/2,

але сучасні комп'ютери не обладнуються ні тим портом ні іншим, все замінив USB :)

Але на більшості материнок RS-232 або СОМ-порт (Послідовний порт) все таки присутній і може бути виведений на корпус за допомогою шлейфу і планки, наприклад такої

photo260.jpg

ну, а якщо такого порта немає взагалі, або у Вас ноут, то треба використовувати конвертор , наприклад такий

http://www.itbox.ua/..._VE_042-p23437/

S0008872_big.jpg

тільки здається Шкурка вичинки не варта )))

Опубліковано

ТС чогось не дописав, бо не зрозумiло навiщо купувати мишку з ком-портом, якщо цього порта нема i потрiбен переходнik

Опубліковано

В зворотню сторону якщо до старого компа без USB необхідно підключити сучасну мишку клаву, тощо, то при наявності PS/2, треба такий перехідник

NeMogu.NET_.Male_.PS2_.To_.Female.USB_.Adaptor.jpg

в мене навіть десь такий валяється, раніше з мишами від Logitech продавалися

ну або плату контролер PCI USB ,

usb_pci_kontroller.jpg

але треба вважати, що не всі такі плати можуть запрацювати, треба шукати формату 1.0 або 1.1 і пробувати.

Опубліковано

жесть. Чоловік хоче купити мишку під сом-порт. А йому вже ЮСБ-контролери пропонують...

Drive написав "...або перехідник на такий розєм"

Який може бути перехідник на RS-232 -> USB? Нє такий є, але це дороге задоволення, плату купити дешевше, ось і порадив вихід з ситуації, не дуже дорогий, але який розширить можливості обладнання.

Якщо моя порада не в тЄму, то вІбачте ...

Опубліковано

Справа в тому, що комп старий (366 мгц проц, вінда 98, вінт 2 гб). Для миші тільки такий порт є. ЮСБ портів нема. Як думаєте ЮСБ контролери стануть на такий комп? Тоді питання відпаде. В неті читав ніби флешку з 98 віндою якось можна подружити. Тоді було б супер.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Як думаєте ЮСБ контролери стануть на такий комп?

Думаю все можливо, але чи вартує витрачених зусиль,

інше питання, напишіть , будь ласка,

чим завершилися Ваші експерименти?

Опубліковано

Antiphase, PCI ЮСБ контролер не став, там порт трохи інший (чуть довший). Закинув цей комп. Без ЮСБ він не потрібний

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...