Перейти до змісту

Оценітє красоту ігри. Уряд подав у відставку...

Arden

Рекомендовані повідомлення

І ще одна думка від відомої журналістки:

SnimokJPG_3516455_13118083.jpg
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 65
  • Створено
  • Остання відповідь

ДЕ ГРОШЕЙ ВЗЯТИ НА ПЕРЕВИБОРИ?

ХТО ЗАВТРА ПРИЙДЕ, НЕ ТІ Ж САМІ?

це не конструктивна мова.

для чого тоді яника гнали? при ньому було все спокійно і бакс був по 8...

і кримнаш і донєцкі не бісились а бомжували потихеньку.

тому не бачу сенсу продовжувати.

fin

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Свобода і Удар хотіли оказатись сильно хитросдЄланими, вийти з коаліції щоб на 24 серпня ПП обявив про дострокові вибори до ВР, таким чином прийти на осінь на фаворі і при цьому щоб уряд був як тЄрпіли, всі непопулярні кроки і гроші для армії все на ньому лягло мертвим грузом..... а АЯ зробив хід конем, раз ви сильно хочете прийти пушистими до виборів так беріть і керуйте. На мою думку це правильно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от тільки кому він то говорив ?....

юлі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

обезголовити Уряд - пацани молодці!

Народ, що далі буде? Мені реально лячно стає від перспектив!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бідний Петрик :) Напевно думає куди я попав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Юля відпочила вже...починаэться нова тема. Тут важко, сказати хто дурний, бо як на Майдані всі світили в очі лазерами Яценюку, а Порошенко збоку з Кличком воркотів, а потім виходив і всі його підтримували..а зараз Порошенко ніби також ще кардинально нічого не змінив, а Яценюк крутився трохи....

Х.з треба чекати завтра.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Офіційний лист Президента України Голові Верховної Ради України Турчинову О.В.

30851.jpg

Шановний Олександре Валентиновичу!

Пунктом 12 частини 1 статті 85 Конституції України вирішення питання про відставку Прем'єр-Міністра України віднесено до повноважень Верховної Ради України.

Стаття 15 Закону України «Про Кабінет Міністрів України» говорить про те, що Верховна Рада України питання про відставку Прем'єр-Міністра України розглядає не пізніше, ніж на десятий день після надходження відповідної заяви.

Але з огляду на широкий суспільний резонанс, який викликала заява Прем'єр-Міністра України Арсенія Яценюка про відставку, виголошена 24 липня 2014 року, прошу Вас винести це питання на розгляд Верховної Ради України невідкладно.

Наполягаю, аби вже 25 липня 2014 року Верховна Рада шляхом голосування визначилася з вотумом довіри Кабінету Міністрів.

Розпад коаліції у Верховній Раді не є правовою підставою для відставки Уряду. Як Президент я позитивно оцінюю антикризові зусилля нинішнього Кабінету Міністрів. Розумію, що працює він в надзвичайно складних умовах, з якими не стикався ще жоден інший Уряд. Розраховую на те, що гарячі емоції вщухнуть, а гору візьмуть холодний розум та відчуття відповідальності, внаслідок чого увесь Кабінет Міністрів продовжить свою роботу.

Сьогодні я публічно заявив, що вихід народних депутатів з коаліції не має паралізувати роботу Парламенту. Верховна Рада зобов’язана й надалі вирішувати питання державної ваги.

Наголошую на необхідності так само невідкладно вже 25 липня повернутися до питань про зміни до Державного бюджету та Податкового кодексу. Ці зміни потрібні нам як для захисту територіальної цілісності й фінансування армії, так і для відновлення звільнених від терористів територій та надання допомоги мирним мешканцям потерпілих міст, сіл та селищ.

Закликаю Уряд і всіх народних депутатів до спільної відповідальної роботи в Парламенті.

З повагою

Президент України Петро Порошенко

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Юля судорожно намагаєця отримати реванш за програні вибори. Рйтинг її партії невеликий, а робити її (партії) лицем яценюка видно не хочеться. От і тягнуть волину з законопроектами: починаючи від ратифікації асоціації і до всіляких меньших законів. Порох пішов у вабанк. Думаю сьогодні уночі Яценюку будуть пропонувати всілякі шняжки, щоб він не робив дурниць. Як альтернатива - порох дожме відставку, щоб не підрощувати собі конкурента

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Юля судорожно намагаєця отримати реванш за програні вибори.

Шось я не поняв... Яким тут боком Юля, як її вже два місяці не чути? Яценюк це Юля. Це фактично Юлін уряд. А якраз Свобода з Ударом і ше там тупши порошковські завалили закони. Шось якось не логічно було Яценюку розробляти закони, щоб їх потім завалити.

Чи Юля тепер буде винна за все до кінця віків?))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо хтось не зрозумів, то закони завалили проОЛІГАРХічні лобі, що наявні і в ""Свободі" і в "Ударі" і в "Батьківщині"....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Свободи і удару голосів не вистачає для прийняття законів. Яценюк такий же представник бют я і ті депутати, що вийшли з коаліції від батьківщини. Яценюк де-факто конкурент юльки, причому доволі серйозний і видно купити його вона не знайшла чим. В ішому випадку яценюка б зробили лицем батьківщини і вйо на вибори.

А на рахунок того, що юля не при справі - включіть, наприклад, радіо24, там майже кожна остання новина випуску як не про юлю, то про батьківщину - натуральна ''джинса''. Так що нетреба її списувати, імно, чекає моменту, щоб сплити. Не та вона людина, щоб все віддати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

keepo, ну всіх собак на Юлю. Таке враження, що вона десь якось Вашу особисту кашу з’їла.

Час покаже, одне погано, що в країни його ой як мало.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я одіну рожеві окуляри і скажу, що якщо б ми колись слухали що Пороха, що Арсенія, чи взагалі всіх, хто тіпа за народ на майдані і за владу і кабінетах, Вітя Якунович добудував би собі всі заплановані межигір'я, укомплектував їх всім необхідним фаршом і весело б зажив на старість. Хлопаки, Бог не фраєр і він на стороні України і доказів тому безліч. Україна встає з домовини на наших очах і це все не спроста. А люди не міняються. Хто вони були тими й залишились. Перестаньте вже нарешті вірити словам тих пи*даболів. Тільки діла, тільки діла. Арсеній каже, що грошей вже взагалі немає, а чого він встидається зайти на вісник держзакупівель, там не один десяток мільярдів заниканий, але то святе. От Порох, Акаков і т.д. - the highest level of балабол, а діла ваші? Жодної погані за гратами, тільки пару лохів не розібрались зразу в темі і свалили з України, а пацани залишились ось і посади кожному шукають. Терещук, Гунчик, наш заступник також з своїм годинником в Київ тягнеться, Башкаленко от в спортзалі розминається. Це тільки персонажі відомі нам, а так по всій Україні. Але...

Якщо б хлопці на Сході не воювали, вже б давно сталось медведчуківське "перемир'я". Концентруйтесь на собі, особливо ті хто в першому турі зекономив гроші, нам з вами зараз ту економію потрібно буде розгрібати. І що головне, ніхто крім нас.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блє@ть. Кого поставили у руля??? Пєця Вайцман грає у свою гру в якій, явно, переможцем має вийти він, а не Україна. Пєця хотів зробити болючі реформи, але своєї попки підставляти не схотів. Яценюка не виправдовую, але його рішення мені здається єдино адекватним у такій ситуації.

Україні і так не солодко, але тепер це просто (__)*(__).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блє@ть. Кого поставили у руля??? Пєця Вайцман грає у свою гру в якій, явно, переможцем має вийти він, а не Україна. Пєця хотів зробити болючі реформи, але своєї попки підставляти не схотів. Яценюка не виправдовую, але його рішення мені здається єдино адекватним у такій ситуації.

Україні і так не солодко, але тепер це просто (__)*(__).

В чому Ви вбачаєте адекватність Яценюка, в тій промові, в тому, що прекрасно знаючи що відбувається в державі на всю країну робити заяви , що він подає у відставку? :_02:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

люблю читати цього чувака з ФБ

дуже гарно все подав по темі (є декілька гарячих слів, не вирізав бо не моє... думаю діти цей розділ не читають):

Мурзікньюс.

Ну шо вам сказати, у четвер як всігда не новості а сплошний концерт, жаль тільки шо не дуже празнічний.

Зутра з верховного депутацького шапіто поступила блага вість нащот розпуску комуноупирятника, вчоний кіт разом з небайдужими громадянами аплодірував цьому епохальному стоячи на задніх лапах. Канєшно старший по упирятнику Сіманєнка по цьому поводу шото там ляпав тіпа "ми не всрались" і " на нашей уліце будєт празнік", ага буде - як на горі рак пердне.

Но як то кажуть у нас в Україні, "яка ж то бочка меду та без ложки гамна" ну і гамно канєшно не забарилося прилетіти. Внєзапно хракція політічєських клоунів Удар заявила про вихід із коаліції, за ними після нєкоторих раздумій аналогічну заву зробила Свобода і тільки хракція Батьківщина питалась торгувацця тоїсть сопротівляцця цьому болєзнєнному но закономірному процесу. Но якто кажуть хуєм лома не зігнеш і многострадальна коаліція приказала довго жить. Шоправда це був не останній сюрпрайз на сьогодні від верховного шапіто. Апофєозом загодя отрєпєтірованої епічєської драми "Піздєц всєму" стала пафосна рєчуга Яценюка (спічрайтеру много, много +), по смислу- "ми так старалися шо чуть не всралися, ми би і далі працювали тіки нас жоско наїбали" ну і так сказать под занавєс того всього, несостоявшийся камікадзе Арсеній картінно подав у отставку з поста прем'єра . По цьому поводу вчоний кіт хоче сказать два слова: перше Яценюку- Гівно ти а не камікадзе!!!, а друге небайдужим громадянам - Не вірте ви цим підарасам!!!.( по закону поки не буде обрано нова ВР увесь кабмін працює у статусі в.о.) хотя вже появилася інфа шо ніби Гройсмана будуть назначать в.о. прем'єра, от інтересно як вони це зроблять по закону?

Кстаті от шо інтересно, по вєрсії Яценюка, сьогодні в хуйлостані тамошні дєпутати, якраз в то саме врем'я проводили засідання госдури і тоже повелися на цей епічний разводняк ну тоїсть драму в нашім шапіто, да так, шо нахуй всі забули чого збиралися і тупо стоя аплодірували розвалу коаліції "За європейський вибір". Тут вчоний кіт задумався глибоко, як всьо таки міняєцця історія, не так давно московськії вассали уважно слухали шо робицця у Москвабаді і памперсами чи вазєліном запасались соотвєцтвєнно погоді, шо там тоді царила. А зараз вся бюрократічная машина хуйлостану уважно слухає, шо робицця у Києві і жидко сере від страшилок власних гамноньюсів, аж до кровавих мальчіков в глазах і ліхорадочно питаєцця всьо українське запрєтіть. Тут вчоний кіт перефразірує крилату фразу "Ось так минає слава Хуйлостану" для тих хто шарить у латині "Sic transit gloria Huilo regnum")))

Нащот АТО, сьогодні наші доблесні вояки після тяжких боїв нарешті взяли Лисичанськ і зараз його чистять від колорацької зарази - Героям Слава!

Ну і гран прі у катєгорії "Луччий оратор місяця" получає всьо той же Яценюк, за тошо депутати устроїли йому овацію на стоя, хотя як самурай він должен був зробить собі сепукку, хотя якшо подумать- де шапіто їбуче, а де Японія прекрасна.

АТО продовжуєцця, майдан не розходицця.

Будьте уважні.

ну і ще по темі:

Я канєшно не Мурзік Васильович і таких склАдних аналізів робити не вмію, але у мене склалося враження, шо нас красіво наїбали, як ото у тєатрі оперети, де тьотя з великими сіськами та вєсом під центнєр розігрує з себе дєвочку з косічками. Вобщєм всьо було по Станіславському: Пастор Шлак прокричав з трибуни "Красним - піздєц!", прастітутки написали заяву про "Нас усьо заїбало!", Петрович толкнув сльозний спіч про те, шо у парламенті совісті немає ніхуя, всі кругом - гнойні підараси, вобщєм "Я етого нє винесу!", ПеПе похитав головою, швиденько отрєагірував у плані "Сєня, ти зовсім йобнувся!? Ми так не договарювалися!" Народ, як обично схавав і зачаївся в очікуванні швидкопідповзаючого піздєца. Любі мої, спєктакль тільки почався! Як любить повторять вельмишановний вчоний кіт - ніхто не розходицця, антрєпріза тіко почалася... Всьо буде харашо - моя срака мене рідко підводить у відчутті надвігающєгося шухєру.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

bublik007, а що йому робити? Коаліція розпалася депутати не можуть домовитися між собою, кожен хоче пропихнути своє уперед (в такий то для країни час). Лебідь, щука й рак. Ну шо ти там блін накеруєш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

bublik007, а що йому робити?

Менше юлю слухати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Менше юлю слухати.

це вона мабуть удар і свободу заставила вийти з коаліції???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це вона мабуть удар і свободу заставила вийти з коаліції???

А яким чином тих хто прилип дупою до депутатських крісел на протязі десятків років розігнати?Всі ж кричали до Олексійовича :-де обіцяні перевибори в Раду?- , а тепер забули ?

Регіони вже змирилися , а от "матьківщина" задумалась.Тим більше , що розвал коаліції , поки що - не розпуск Верховної Ради.Працюйте , приймайте закони , якщо ви такі дружні.Все в ваших руках.

Так що "уважаємиє" - будьте послідовними.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

toj_tu, де кожному воєнному, який захищає Батьківщину по 1000 грн в день??

Працюйте , приймайте закони , якщо ви такі дружні.

Порошковські тушки не хочуть голосувати за ініціативи кабміну, а в Батьківщини немає голосів. Якби тушки Удару і Свободи просто вийшли, але голосували те, що потрібно державі ніхто б нічого не сказав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яценюк завжди відрізнявся від всіх депутатів і керуючих країною своїм чистим мисленням! І цього разу він просто хоче умити руки!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що Яценюк може зробити, коло його ініціативи херають відразу ж. Тому він все правильно зробив - з точки зору політики. А от з іншої точки зору то хз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...