Перейти до змісту

Антиклей або розм'якшувач клею

spqr

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

На базарі сказали що є в "Єпіцентрі",мож хто підкаже де по блище є ці товари.33-й,40-й,київський майдан,центр.

Опубліковано

навіть не знаю-на столі був приліпнений круг пласмасовий під підставку під телефон,"ліпучка" була на крузі.Віддер і трохи залишилось-тверде зараза,спиртом трохи відтер.

Опубліковано

НУ, якшо кому раптом тре відтерти "суперклей" ,який випадково попав на речі чи меблі, то йдемо в найближчу аптеку і купуємо "Димексид". Розчиняє наура, навіть на авто фарбу не чіпає.

Опубліковано

НУ, якшо кому раптом тре відтерти "суперклей" ,який випадково попав на речі чи меблі, то йдемо в найближчу аптеку і купуємо "Димексид". Розчиняє наура, навіть на авто фарбу не чіпає.

Чиста правда. Сам відтер суперклей з лакованого столу, при цьому не пошкодивши лак. Але користуватися Димексидом бажано в гумових рукавичках, а то в мене після нього пальці ще пару днів були як під наркозом (знижена чутливість).

Опубліковано

Димексид щось не помагає.Хіба що потрібно знати що і як робити,я залив ним засохлий клей,почекав трохи і пробував відтерти.

Опубліковано

Дімексід лише для "суперклею", а не для моментів і т.п.

Заливаєш ним поверхню з клеєм, даєш троха постояти. Вдягаєш рукавички, береш якусь тряпочку, намочуєш її знову ж в дімексіді і починаєш терти поверхню з клеєм. періодично тряпочку змочуєш дімексидом і треш далі. пляма розміром сантиметрів у 5, відтирається біля години... Процес небистрий, марудний, но ефективний.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...