Перейти до змісту

Хлопці, допоможіть до БЖ для Асус ЕЕЕ (перестав давати струм БЖ і не світиться бідолага світлодіод на корпусі)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Купив дитині місяць тому, файний красивий, біленький, як просила. На рахунок того, що б/в - тут без питань: 2 години на зарядку АКБ і 6-7 годин в роботі постійно. Нетбуку 1 рік, вчора ще заряджав нормально і при зарядці світився світлодіод, сьогодні - перестав світитись і, відповідно, на контактах зарядки немає ніц. Пам'ятаю, на прохідній автопідприємства напроти автозаводу був колега, який займався ремонтом такої техніки, може дать консультацію?

Мій тел. (099) 0254429, Ігор

Опубліковано

на блоку читаете циферки типу: Output 12V 1A йдете на ринок\магазин або замовляєте в інтернеті на ваше гніздо або універсальний з набором гнізд.

Можете занести в будь який сервісний центр вони можуть навіть перепаяти ваш розьем на інший блок з підходящими параметрами.

Опубліковано

не світитться світодіод ... наврядчи ... бо мав би бути переламаним 220 а там як правило жирний кабель...

Швидше всього шость прогоріло в самій платі... якщо поломка явна(кондер,діод обвуглений) зремонтують , а чи будуть гратися зі схемою якщо неявно, перевіряти\паяти якщо новий блок коштуватиме 100-150 грн ... я думаю навряд. Хоча за Ваші кошти як кажуть любий каприз.

Хоча на розетці дорожче http://rozetka.com.ua/extra_digital_ed_90k/p262849/

Ну китайські дешевше мона найти...

Я вважаю несіть майстру хай дивиться і каже за скільки поремонтує або запропонує новий....

Опубліковано

Дякую за консультації та підказки. Нарив от таке посилання http://radio-chip.blogspot.com/2013/03/kak-razobrati-blok-pitania-asus-eee-pc.html , зробив по його кроках і все гуд - працює. Правда момент про акуратне розбирання без пошкоджень корпусу дуже сумнівний - ті кляті китайці все клеєм залили, зламав декілька сегментів канцелярського ножа, перед тим акуратно маленьким "кухонним" ножем молоточком розбивав місця склейки. Зовні ніби й ціле після збирання, але ж видно, що вже "колюпане". Проте головне, що працює :)

Ще раз усім дякую, тему можна закрити.

Опубліковано

вердикт поломка кабеля?

бач я промахнувся думав діод індикатор на вході(в мене на ноуті так) а не при контакті...

Опубліковано

Проблема була в тому гумовому ущільнювачі, що в сам корпус входить. Там зі сторони штекера йде акуратненький білий кабель, в якому при розрізі є всередині "+" в ізоляції і "-" у вигляді екрана тонко намотаного навколо "+". А на виході "гумки" вже в корпусі БЖ кабель "-" уже як окремий кабель у своїй ізоляції. При продзвонюванні дає КЗ на кусочку від входу в "гумку" до виходу десь близько 5 см.

Вилікувалось, дякую за допомогу і підказки.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...