Jump to content

«Мгла»

Recommended Posts

У кого есть фильм? Ребята скиньте на обменник. С меня бонусы в виде+ Очень хочется посмотреть это кино.

http://www.kino-govno.com/?reviews&id=...&aut=kassad - отзывы отличные....

Ітак - є лише СТРАШНЮЮЮЮЧА екранка (кам-ріп), і то якщо не грохнув..

мав би бути схожим на "Ловця снів" чимось.. чекаємо якості...

Краще дочекаємось нормальної якості.... ;)

Я читав роман Кінга "Туман", думаю що фільм буде не такий цікавий як книжка... але-ж хочу подивитись. А взагалі книжку перечитував неодноразово :)

Це саме по тому роману.

я навіть скріни екранки викладати боюся !!

Це саме по тому роману.

я навіть скріни екранки викладати боюся !!

Я цей філь чекав з дня оголошення про початок роботи над проектом. Там режиссер той же самий що і в "Втеча із шоушенка" і "Зелена миля". Але коли побачив якість тих екранок, що на торентах лежать, то теж вирішив, що варто почекати. Пірати щось останнім часом вирішили мобілами знімати CamRip'и. Вот Хітмен тому приклад, аж жалко потраченого часу на скачування і місця на болвані :)

• 2 weeks later...

до речі хто читав книжку, для того є новина: кінцівка в фільмі змінена! Як на мене більш ефектніша ніж у книзі

• 4 weeks later...

В книзі головний герой залишає повідомлення на одній з покинутих радіостанцій для тих хто залишився живий (якщо я не помиляюсь) тай забирається геть... на цьому роман закінчується. Цікаво який кінець вигадав режисер у фільмі?

Говорять, що замість фільму жахів вийшла кінокомедія... побачим

В США DVD Мгла виходить 18.03.08, доведеться почекати.

В книзі головний герой залишає повідомлення на одній з покинутих радіостанцій для тих хто залишився живий (якщо я не помиляюсь) тай забирається геть... на цьому роман закінчується. Цікаво який кінець вигадав режисер у фільмі?

А в фільмі герой бере пістоля і грохає всю свою родину, включаючи дитину. потім вилазить з машини і хоче грохнути себе, но в цей мамент повз нього починають їхати БТРи з сольдатами... Короче лоханулсо він мальок :)

• 1 month later...

Подниму забытый поиск. Ребята у кого есть данная экранизация знаменитого романа? Залейте... желательно ДВД РИП.... Будьте Ласкаві :0026:

post-1453-1204660749.jpg

Нема ще DVDRip-а, адже DVD ще не вийшов.

<_< Жаль... побыстрее-бы Я книгу читал раза 3-и. А фильм бы посмотрел просто с супер удовольствием!

Реліз в США буде 25.03.08, коли в нас не знайшов, взято на Amazon

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...