Перейти до змісту

На польському авто до України.

Sem

Рекомендовані повідомлення

ага, а того "лоха" зможуть і посадити,якщо він не сплатить всі податки і збори.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага, а того "лоха" зможуть і посадити,якщо він не сплатить всі податки і збори.

зовсім ні, орієнтування складається протягом місяця, йому нічого не буде, тому що в паспорті немає місця проживання, він просто буде на границі в орієнтування даже зможе їздити в польщу але не як шофер, і той "лох" як ти назвав за 2 години заробить 400 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

або якщо хочеш по закону, оформляєм тебе співвласником, переганяєш машину протягом 5 днів береш 250баксів і номер кузова машини ідеш в контрабандний віділл там тобі скажуть що робити дальше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

або якщо хочеш по закону, оформляєм тебе співвласником, переганяєш машину протягом 5 днів береш 250баксів і номер кузова машини ідеш в контрабандний віділл там тобі скажуть що робити дальше

Дякую за підказку ))

Але немає таких знайомих які їздять в Полщу і немають власного авто чи прав((

нарахунок контрабандного відділу, теж нікого там не знаю(якщо можиш в цьому посприти пропоную перейти в приват або зустрітись за кухлем пива).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пиши в приват там розберемся

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пиши в приват там розберемся

ок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

270 уй це кордон, + дорога туди + дорога назад + попоїсти + доїзд від кордону до луцька щоб без клопотів з ДАЙ+ людина хоче щось заробити, надурняк же не їхати = приблизно 500 уй.

+ вбитий день, якщо не більше...

це якщо авто недалеко від кордону з україною. якщо далеко - плюсуй паливо, якщо дуже далеко - плюсуй проживання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

270 уй це кордон, + дорога туди + дорога назад + попоїсти + доїзд від кордону до луцька щоб без клопотів з ДАЙ+ людина хоче щось заробити, надурняк же не їхати = приблизно 500 уй.

це якщо авто недалеко від кордону з україною. якщо далеко - плюсуй паливо, якщо дуже далеко - плюсуй проживання.

Ви напевно попередні мої повідомлення не читали ? )))

Мені не потрібно гонщика !!!

Мені потрібно вирішити питання з таможнею . (а це 100% не 500уй)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вам це обійдеться ще дорожче, а ніж найняти людину яка це все зробить за вас.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вам це обійдеться ще дорожче, а ніж найняти людину яка це все зробить за вас.

Я впевнений що це не так !

Ще таке - мені потрібен поляк який за винагороду погодиться переоформити автівку на себе з моїм співвласництвом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це 270, але гадаэте ви знайдете на форумі людину яка влаштує вам "вікно" ризикнувши своїми зв"язками, які можуть прикрити пілся Вашого візиту?

дзвоніть поляку який продає авто яке вас цікавить, поясніть ситуацію і помахайте сотнею перед носом, навряд він відмовиться

я гнав донора сам, мені це обійшлось в 400 уй., при тому що туда мене завезли безкоштовно під саму машину. сумнівна економія

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є поляк винагорода буде коштувати 500 злотих. пояснюю чому - 300 злотих поляку щоб на нього зареєструвати, а він на тебе співвласника, 180,50 злотих будуть коштувати нрмера у відділі комунікацій , і це я ще не рахую внесок потрібно сплачувати у банку. якщо машина молодше 1995 року

дзвоніть поляку який продає авто яке вас цікавить, поясніть ситуацію і помахайте сотнею перед носом, навряд він відмовиться

100 тут не обідешся, особливо якщо поляк принциповий, вони бояться писати свівласника на українця, тому що якщо вдруг не дай Бог ДТП притензія до поляка + нарушив на радарі, або шотраф протокол також на поляка, він не погодиться за 100 злотих писати співвласника це я тобі говорю по свому досвіду)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я мав на увазі 100 баксів а не злотих

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підкажіть, хто мав практику і зможе проконсультувати оформлення на фірму.

Ризиків не боюсь бо сам власник і директор фірми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це 270, але гадаэте ви знайдете на форумі людину яка влаштує вам "вікно" ризикнувши своїми зв"язками, які можуть прикрити пілся Вашого візиту?

я гнав донора сам, мені це обійшлось в 400 уй., при тому що туда мене завезли безкоштовно під саму машину. сумнівна економія

Взагалом питання з цим вирішено ))) і всі залишилсь при своїх місцях )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...