Перейти до змісту

Знімемо однокімнатну квартиру

Nesterukkk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Молода пара зніме однокімнатну квартиру чи будиночок на довготривалий термін(4-5років)частково вмебльовано або повністю вмебльовано+побутова техніка. Порядність та вчасну оплату гарантуємо. Бажана ціна до 900грн в місяць. Агенств і ріелторів прохання не турбувати.

Пишіть або 066217634сім .

Опубліковано

таких цін ніде зараз нема

Дійсно, звертався в агентство (099-037-14-84, Жана, якщо кому цікаво), то найдешевшу однокімнатну запропонували за 1300 грн. без к/п (вул. Франка, 35 кв.м., до того ж пічне опалення!).

Опубліковано

Дійсно, звертався в агентство (099-037-14-84, Жана, якщо кому цікаво), то найдешевшу однокімнатну запропонували за 1300 грн. без к/п (вул. Франка, 35 кв.м., до того ж пічне опалення!).

Зараз за таку ціну навіть не мрійте. Хочу порекомендувати, поїдьте на Гнідавську біля ДЕПО, малосімейки, там завжди висить оголошення, а якщо немає то спитайте в жильців, там постійно здають однокімнатні і не дорого. Я жила в свій час. Квартири вільні є, питайте і агенства не треба.

вул. Черняховського

Опубліковано

Зараз за таку ціну навіть не мрійте. Хочу порекомендувати, поїдьте на Гнідавську біля ДЕПО, малосімейки, там завжди висить оголошення, а якщо немає то спитайте в жильців, там постійно здають однокімнатні і не дорого. Я жила в свій час. Квартири вільні є, питайте і агенства не треба.

вул. Черняховського

За яку саме ціну ви знімали там квартирку ??

Опубліковано

вул. Черняховського

За яку саме ціну ви знімали там квартирку ??

1000грн, рік назад. я вже купила свою. Зараз незнаю яка ціна, але там порівняно не дорого.

Опубліковано

Молода пара зніме однокімнатну квартиру чи будиночок на довготривалий термін(4-5років)частково вмебльовано або повністю вмебльовано+побутова техніка. Порядність та вчасну оплату гарантуємо. Бажана ціна до 900грн в місяць. Агенств і ріелторів прохання не турбувати.

1200 грн. на місяць номер в готелі Світязь. Комуналку додатково платити не потрібно, ще й постільну білизну змінюють регулярно.

Опубліковано

так, зараз ціни коливаються 1300-1400 + к/п. За 900 грн навряд чи щось знайдете. Місяця два тому десь натикалась на оголошення - хотіли 1000 грн, але то була кімната в комуналці

Опубліковано

1200 грн. на місяць номер в готелі Світязь. Комуналку додатково платити не потрібно, ще й постільну білизну змінюють регулярно.

Дякую за корисну інформацію )

Опубліковано

за такую сумму реально снять пол дома вблизи Луцка.

А вблизі це де ви знімали ?

Дачное.
Опубліковано
Здам квартиру економ-класу в центрі міста по вул.Бойка. Косметичний ремонт. Холодильник. Бойлер. Санвузол спільний. Після 20 липня. Ціна 1000грн.+к.п.

Це агенство,мала з ними справу. Тому рекомендую

За послуги беруть ,по-моєму,450 грн - розбивали суму на 2 платежі - перший при отриманні контактів власників,другий - після заселення

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Хтось вже там жив/живе, яке там взагальному враження ? Практичні моменти: де приготувати їсти, прання, ... ? Хотів би почути думки тих хто там жив або там проживає ?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...