Перейти до змісту

Народ возник вопрос


SOLO

Рекомендовані повідомлення

СКОРО СТАНУ ПАПОЙ И ПОЭТОМУ ВОЗНИК ВОПРОС:

КУДА И К КОМУ ПОЙТИ ЧТОБЫ ОФОРМИТЬ ПОСОБИЕ НА РЕБЕНКА.

А ТО НАДОЕЛО ВСЕ МЕНЯ КУДАТО ПОСЫЛАЮТ.

Попередження! Вірю, що новоявленого татуся розпирають емоції, але це не причина, щоб постити повідомлення прописними літерами. Для вираження емоцій використовуються пунктуаційні знаки та смайлики. Yarchik

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо людина працює то на роботі вам все пояснить Директор або Гол. Бухгалтер чи інш. взалежності від колективного договору (юрист, бухгалтер, відділ кадрів).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Соціальне забезпечення - не мій профіль.

Татусем я ще не був.

Так що своїм досвідом не поділюся.

Але знаю, що в Луцьку цим займається - відділ соціального забезпечення. Вулиця Крилова - там, де колишня "Оболонь", а теперішній бар "У Миколи". Там все пояснять - за те їм і гроші платять. Просто треба бути ввічливішим, навіть коли хочеться обматюкати, і наполегливішим - щоб отримати всю інформацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У жены в "обменной карте" которую дают в род-доме прочитал такое:

"...Декретна відпустка, що надаеться Вам державою, є оплачуваною. Сума,що нараховуеться при цьому,доривнює середньому заробитку або розмірустипендії, якщо Ви навчаєтеся, за останні півроку...."

Насколько я понял єта сумма и 8.000 разные вещи. Как ее можна получить???

Про выше сказаное есть пару нюансов:

у жены не луцкая прописка;

она студентка на 5 курсе;

я работаю официально но на часное лицо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу трошки підказати так як на дитину робив документи я. 8000 і декретна відпустка речі різні.Ще є такі гроші називаються в народі дородові правда нам вони прийшли коли дитині було 2 місяці щось в районі 300 з копійками. В мене жінка непрацює і отримує декретні гроші 120 грн.приблизно. Це не ті гроші що ідуть з 8000. Щоб виробити документи треба ОБОВ"ЯЗКОВО ДО РОДІВ!!! йти в собез вул. Крилова здається третій поверх направо ,в кабінет вашого інспектора(на дверях написані вулиці) занести паспорти бумажку з роддому що стоїть на обліку написати заяву на видачу грошей . Завести в одному з банків карточку на яку будуть перечислятись кошти. В принципі інспектор все розкаже які треба документи , якщо нормально до неї підійти. Я ходив сам бо жінці важко було ходити , ніхто ніяких конфліктів незаводив і проблем небуло, хоча надивився які в Київі були черги, думав труба в нас буде гірше. Прийшов зовсім нікого небуло. Не носив зовсім нічого(аж дивно самому і ніхто ні прощо не натякав ) Правда почистив інспекторші мишку <_<. Потім коли народиться дитина вам в роддомі дадуть справку і її треба буде донести в собез. Гроші правда видають тим хто працює, у всякому разі так було коли я робив, якщо хтось в сім"ї працює то тоді оформлюють 8000 тис. на працюючого і переводять гроші на підприємство, а бухгалтерія видає. Що згадав то написав можуть трохи бути зміни бо я робив в тому році і як підприємця мене відправляли в соцстрах , але зараз вже все в собезі. Удачі !! якщо щось неясно питай може згадаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу трошки підказати так як на дитину робив документи я. 8000 і декретна відпустка речі різні.Ще є такі гроші називаються в народі дородові правда нам вони прийшли коли дитині було 2 місяці щось в районі 300 з копійками. В мене жінка непрацює і отримує декретні гроші 120 грн.приблизно. Це не ті гроші що ідуть з 8000. Щоб виробити документи треба ОБОВ"ЯЗКОВО ДО РОДІВ!!! йти в собез вул. Крилова здається третій поверх направо ,в кабінет вашого інспектора(на дверях написані вулиці) занести паспорти бумажку з роддому що стоїть на обліку написати заяву на видачу грошей . Завести в одному з банків карточку на яку будуть перечислятись кошти. В принципі інспектор все розкаже які треба документи , якщо нормально до неї підійти. Я ходив сам бо жінці важко було ходити , ніхто ніяких конфліктів незаводив і проблем небуло, хоча надивився які в Київі були черги, думав труба в нас буде гірше. Прийшов зовсім нікого небуло. Не носив зовсім нічого(аж дивно самому і ніхто ні прощо не натякав ) Правда почистив інспекторші мишку :smile3:. Потім коли народиться дитина вам в роддомі дадуть справку і її треба буде донести в собез. Гроші правда видають тим хто працює, у всякому разі так було коли я робив, якщо хтось в сім"ї працює то тоді оформлюють 8000 тис. на працюючого і переводять гроші на підприємство, а бухгалтерія видає. Що згадав то написав можуть трохи бути зміни бо я робив в тому році і як підприємця мене відправляли в соцстрах , але зараз вже все в собезі. Удачі !! якщо щось неясно питай може згадаю.

Доповнення, довідку про народження дають в роддомі, далі при виписці у відділенні РАГСу ( ЗАГС) там з свідоцтвом про народження дають довідку, яку вже потрібно буде занести до Собезу, (чи як воно там), тому якщо хочеш отримати гроші, не відтягуй з оформленням дитини в РАГСі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...

міні-порада. Якщо рахунок на отримання відкрити в приваті, то гроші на карточку падатимуть через тижнів три після того, як соцзабез скине у приват. перевірено... Багато маю знайомих в кого така проблема, та й у нас також... думаю, на інші банки можна натиснути, не те що на отой... хоча, така затримка в принципі і не проблема, якщо не напряг з грошима, просто жаба давить, що банк гроші крутить...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...