Перейти до змісту

З 27.06.2014р. розпочинаються виплати вкладникам Західінкомбанку


rrid

Рекомендовані повідомлення

27 червня 2014 р. банк «Хрещатик» розпочав виплати вкладникам ПАТ «Західінкомбанк» за договорами, строк дії яких закінчився 29 травня 2014 р. включно, та за договорами банківського рахунку. Виплата коштів здійснюватиметься до 27 серпня 2014 р. включно через всі установи “Хрещатика”.

Виплати коштів здійснюватимуться протягом терміну дії тимчасової адміністрації у Західінкомбанку. Для отримання коштів за зазначеними договорами вкладникам необхідно звернутися до будь-якої установи банку «Хрещатик» з паспортом та документом органу державної податкової служби про присвоєння реєстраційного номера платника податків.

Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям спочатку необхідно звернутися до ПАТ «Західінкомбанк".

Детальніше див.:

http://www.xcitybank.com.ua/vkladi/do-uvagi-vkladnikiv-zakhidinkombanku/

Також тут: http://www.fg.gov.ua/news/publichne-aktsionerne-tovaristvo-zahidinkombank-z-27-chervnya-2014-roku-rozpochinae-viplati-koshtiv-vkladnikam-cherez-ustanovi-pat-quotkomertsiyniy-bank-quothreschatikquot-744.html

І тут: http://www.inkom.lutsk.ua/index4.php?f=news_m&p=346

Справа нарешті зрушила з метвої точки?

Якщо хтось отримає виплати - відпишіться тут.

Так розумію, за виплатами можуть звертатись всі фізичні особи, в кого: 1) сума не перевищує 200 тис.грн.; 2) строк вкладу закінчився до 29.05.2014р. (включно).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...