vanus Опубліковано 27 Листопада, 2007 в 16:50 #1 Опубліковано 27 Листопада, 2007 в 16:50 По стправам на роботі теба було поїхати в ДАІ, щоб отримати техумови на будівництво виробничої бази підприємства (ще є ТУ від Луцькводоканалу, Санстанції, Луцьктепло, Обленерго, Інспекція з енергоощадження і т.д.) Приїхавши на місце я отримав рахунок на 480 грн. за послуги (ніде не писало за послуги видачі ТУ) та це сумашедший дом. ЦЕ РЕКЕТ на рівні міністерства, на рівні держави. За 1-ну нещасну бумажку. я розумію техумови від Луцькводоканалу Луцьктепло, Обленерго де є 3 листка креслень, пояснювальна записка 2-4 сторінки, розрахунок, погодження в санстанції., за це я платив 380, 150, 390 грн. Але за що ДАІ, за пару слів із посиланням на ДБН. Сума зійти. Я звичайно зразу пішов на сайт (правда трохи не волинський проте!!!) http://www.dai.net.ua/document/uslugi-ua.htm і там знайшов скільки коштують видача ТУ і ніде і близько не було такої суми. Завтра з офіційним листом з цієї проблеми іду в 3 державних установи Міськраду, ОДА.
kudrom Опубліковано 27 Листопада, 2007 в 18:34 #2 Опубліковано 27 Листопада, 2007 в 18:34 тримай нас в курсі подій!дайош Луцьк без бюрократії!
zaHARE Опубліковано 27 Листопада, 2007 в 19:21 #3 Опубліковано 27 Листопада, 2007 в 19:21 Я коли в МРЕВ робив перереестрацію машини(після встановлення ГБО),то тьотка в віконечку дала мені рахунки які треба було оплатити в сумі десь на 600грн.Я все сплатив в них же але оформитись в той же день не встиг.На наступний день я в теж саме віконечко сдаю тій самій тьотці квитанції про оплату,а вона мені каже:"А нашо ви платили за оце?".Я кажу-То ж ви мені дали вчора!".Вона хікнула і щось пробубоніла про бодун.Але ж гроші вже ніхто не поверне.Досі не розумію цієї системи.Машина куплена з нуля в салоні,тобто перевірка на угон не потрібна,але вимагають.І за це платиш.Та й іншої х-ні там повно,ще й стоїш в черзі по пів дня.
vanus Опубліковано 27 Листопада, 2007 в 20:41 Автор #4 Опубліковано 27 Листопада, 2007 в 20:41 Ось знайшов ще один перелік цін на послуги. Ну максиму 180 грн. могли з мене здерти http://users.i.com.ua/~cruiser/SPRAVKA/gaiprice.html тут максимум п.17
Oushen Опубліковано 27 Листопада, 2007 в 22:30 #5 Опубліковано 27 Листопада, 2007 в 22:30 Ось знайшов ще один перелік цін на послуги. Ну максиму 180 грн. могли з мене здерти http://users.i.com.ua/~cruiser/SPRAVKA/gaiprice.html тут максимум п.17сегодня по телевизору видел (или вчера, уже не помню) народ уже жалуется, звонит но ДАИ ссылается на указ кабмина. А мотивируют это все, что цены были стабильно 5-6 лет, а за это время инфляция выросла, и они "больше не могут сдерживать цены", поэтому повысили с учетом инфляции за все эти года.
vanus Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 15:45 Автор #6 Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 15:45 Знач так звідки взялася така ціна мені пояснили дуже просто180 грн. розробка проекту дорожної розвязки150 грн. видача тех умов60 грн. компютерні послуги+ ще купа інших послуг тіпа компютернихВСЕ законно здирається.Якщо є потреба швидше то перераховується на рахунок подвійна сума :-(коментарі.......і...тему закриваєм...:-(
kostya Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 15:58 #7 Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 15:58 Чистая политика однако
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.