Перейти до змісту

Хто робив корекцію зору, ту що лазерна?

Dima4s

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Маю короткозорість. не переношу окуляри.

ЗАдумався оце про корекцію... Та виникло питання - якщо вона така хороша то чому купа народу і далі ходить в окулярах?

Хто робив собі відгукніться.

Опубліковано

Скільки мінусів маєш?

некрасиво відповідати питанням на питання)

давно не був в лікаря. десь по півтора окуляри чи то 1 і 1.5.. лікарів я так само люблю як і окуляри :_20:

Опубліковано

Скільки мінусів маєш?

некрасиво відповідати питанням на питання)

ну вибач, але твоє питання зявилося після того як ти відредагував свій пост. Не можу ж я після появи кожного поста тиснути f5: а може там питання зявилося.

давно не був в лікаря. десь по півтора окуляри чи то 1 і 1.5..

при бажанні така короткозорість корегується природніми методами: вправи та правильне харчування.

Опубліковано

ага)як тілкьи перестану сидіти за компом по 12 гоидн в день)

До речі це теж.

До речі, розповідали мені, що офтальмологічні операції ніколи не роблять на 2 ока одночасно. Ну можливо крім особливих випадків. Сподіваюсь зрозумів чому ...

Опубліковано

операція(будь-яка) - це крайній крайняк, тим більше якщо 12 годин в компі то операція допоможе на дуже короткий термін.

Та й взагалі 12 годин в компі це дике зло для всього організму

ПС: Сидю от зараз читаю, що колись писав Уильям Г.Бейтс, багато думаю...

Опубліковано

Мне с моим -4 не рекомендовали делать такую операцию.Это мне говорил как государственный врач так и частный из клиники на Грушевского

Опубліковано

Zerotul, причина?

Dima4s, робити чи не робити — це кому як комфортніше. Звісно, є і свої нюанси. Зокрема, причина близорукості може бути різною. І якщо причина — спосіб життя (як, схоже, у твоєму випадку), то логічно, що через певний час усе повернеться на своє місце. Поясню детальніше. При операції грубо кажучи, поправляють форму рогівки, щоб вона підходила під поточні параметри твоєї оптики. Ну от зробив ти операцію, усунув наслідки, а причина нікуди не ділась: ти далі забиваєш на власне здоров’я. Відповідно, близорукість прогресуватиме і далі. І врешті-решт нічого не зміниться, бо причина проблеми була не в тому.

А щоб не писати зайвих слів, можу тобе запевнити, що якщо причина твоєї близорукості те, що ми припустили і такий невеликий мінус, то усунути проблему можна абсолютно безкоштовно просто посилено зайнявшись власним здоров’ям і, зокрема, здоров’ям очей.

Опубліковано

Ну, как объясняли врачи с относительно небольшими + или - операцию не делают. Тогда еще аргументировали что мол буду расти и развиваться, так что если пациенту меньше 23-25 то лучше обождать. Остального не помню-давно было, но отговаривали сильно. Может сейчас лазерная хирургия уже более развита, но думаю риски никуда не делись.

Опубліковано

на форумі є люди які робили корекцію?

Не зовсім на форумі.

Є в мене брати-двійня, обоє ходили в окулярах з класу 5го чи 6го. Зараз їм 27р.

Зір в обох +/- однаково поганий. Два роки тому старший зробив собі таку операцію, в Києві. День підготовки та аналізів, кілька хвилин операції і через три години вільний. Потім ще місяць в захисних темних окулярах. і зараз все супер.В минулому році їздив другий брат - в нього все закінчилось на дні підготовки, бо були якісь протипокази, типу немає ресурсу для відновлення.

Опубліковано

ось це я розумію коментар..а то розвели тут демагогію форумні тролі які ніколи не робили та як не попі.... :_07:

Опубліковано

ЗАдумався оце про корекцію... Та виникло питання - якщо вона така хороша то чому купа народу і далі ходить в окулярах?

Спочатку провтикала це питання)))

Одна з відповідей: коштує це задоволення 7тис грн на одне око (так робили брату). Окуляри все-таки знаааачно дешевші. Купа народу просто не може собі це дозволити.

Опубліковано

ось це я розумію коментар..а то розвели тут демагогію форумні тролі які ніколи не робили та як не попі....

Не в образу Оксані, але тобі її пост справді дав більше інформації, ніж пости тих, що не робили операції? Те, що вона написала, можна прочитати на будь-якому сайті клініки чи форумі, присвяченому даній тематиці з картинками, відео і купою наукової термінології. Чи коли хтось пише, що кум дядька мого троюрідного брата чув від своєї колеги, що сестра її однокласника чула від сусіда, з першого під’їзду, що друго його прийомного сина робили таку операцію, то стає спокійніше?)

Опубліковано

теж замислююсь над питанням корекції зору. Тому цікаво було почути результати від людини, яка робила корекцію особисто. Рік тому познайомилась з такою жінкою.

Корекцію робила знайома. 15 років тому в Києві. Зір був -1,8 , -2,0.

Розказує що наважитись було складно. Самі розумієте 15 років тому всі нові технології викликали великі сумніви в людей.

Каже що задоволена. Після операйції до офтальмолога вперше звернулась 2 роки тому. Виникла проблема сухість ока. Лікарі кажуть, що це не повязано з операцієї. Постійна робота на відкритому повітрі.

Запитувала чи зробила б ще раз операцію - каже що так

Опубліковано

ось це я розумію коментар..а то розвели тут демагогію форумні тролі які ніколи не робили та як не попі.... :_07:

ну яке питання такі і відповіді :)

від себе:

вже десь з класу 7-8 живу з "близькозорістю" по-тихеньку прогресує :(

через специфіку роботи і лінощі

років 10 назад були думки про операцію..

але "лікарка" відговорила - сказала що операція на оці то останній "шанс", і поки можна обійтися окулярами - то не варто різати око

в житті і в роботі окулярів мені достарньо

Опубліковано

з таким маленьким мінусом можна попробувати контактні лінзи.(користуюсь ними вже 12 р., зручно)

брат робив лазерну операцію, все пройшло добре, але там був -7 на два ока.

Опубліковано

не варто різати око

Різати???

Ми ж говоримо про лазерну корекцію.

добре, "різати" беремо в лапки

наскільки я знаю все одно зрізається частина рогівки, відгортається, потім лазер, а потім назад загортається

технології пішли в перед, але принцип напевно залишився як був

p.s. зір в мене значно гірше ніж -2

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...