Перейти до змісту

КУПЛУ покришку R15 205/65 (1 шт. або пару)

Unknown

Рекомендовані повідомлення

Отже потрібен один з варіантів:

1) одна GOODYEAR EfficientGrip із залишком протектора міліметрів 4. Ось така наприклад

post-3901-0-34042000-1403272973_thumb.jppost-3901-0-79753700-1403272973_thumb.jp

2)одна Matador MP 43 Aquilla Evo із залишком протектора міліметрів 4. Ось така наприклад

post-3901-0-65060300-1403272974_thumb.jppost-3901-0-06493600-1403272975_thumb.jp

3) пара будь яких інших живих шин без гуль, з нормальним балансуванням.

Наявність клеєних проколів припустима.

т. 066 988 сім 48 два.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ДОРОГО для такого віку і стану. Якби гривень 150-200 просили, то ще можна було б дивитися і думати, а так не цікаво зовсім.

Інформація для роздумів - отой матадор, що на фото у першому пості, я рік тому, перед початком літнього, сезону купив за 100 грн./пара. Шини рівні, без гуль, правда кілька латок від дрібних проколів було, випуск 2008 року, залишок протектора на фото добре видно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ДОРОГО для такого віку і стану. Якби гривень 150-200 просили, то ще можна було б дивитися і думати, а так не цікаво зовсім.

Інформація для роздумів - отой матадор, що на фото у першому пості, я рік тому, перед початком літнього, сезону купив за 100 грн./пара. Шини рівні, без гуль, правда кілька латок від дрібних проколів було, випуск 2008 року, залишок протектора на фото добре видно.

Я ж в тебе, подібні пари, буду купувати по 200 грн.

100% заробку. круто ж!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я ж в тебе, подібні пари, буду купувати по 200 грн.

100% заробку. круто ж!

Я не торгую, тому не вийде у мене купити. Мене не цікавить хто скільки заробляє, я дивлюся на товар, і оцінюю скільки готовий за нього платити.

Матадор мені чоловік віддав дешево - аби не валявся. Я знаю, що з тією покупкою трохи повезло, і зараз не претендую на подібну ціну.

А щодо даної пропозиції - то обгрунтую. Те, що є нерівномірний знос (боковуха затерта) - досить таки важливо, там же не "чуть сильніше зносило", там боковуху під 0 витерло, майже до ниток, + вік (резина уже досить дубовенька). Якби там було 5 мм. протектора з рівномірним зносом і року 2009, то я б за неї дав би 400 грн., а так дорого!

А які аргументи твоєї репліки?, і чого ти взагалі сюди вліз з коментарями своїми?

Інші розміри не цікавлять в принципі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

актуально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

досі актуально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...