Перейти до змісту

Продам кавоварку Zelmer 13Z013

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

досить хороша кавоварка, у використанні більше 1року(гарантії вже немає)

купувалась в свій час в магазині ельдорадо

стан на 5/5 оскільки коритувались бережно та не часто! в ремонтах не була,1-раз проводилась промивка систем подачі води та пари в кавоварці(мили відповідно до інструкції в брошурці яка іде в комплекті з кавоваркою)

повні характеристики ось тут http://bt.rozetka.com.ua/zelmer-13z013/p80888/

скорочено:

тип - еспрессо

управління - електронне

емність для води - 2.1літра

тиск насосу - 15 бар

також добавлю - досить зручний плюс - корпус повністю з нержавійки, що дозволило зробити верхню площину машини з підігрівом,як правило використовують для розігріву чашок перед приготуванням кави, або ж зручно та швидко сушити тіж самі чашки чи ситечка для кави!

комплект:

-кавоварка

-мірна ложка

-два ситечка для засипання кави з ручкою-тримачем( одне ситечко для однієї ложки кави інше для двух ложок)

-стакан з нержавійки для приготування вспіненого молока

-брошурка-інструкція

коробка нажаль не збереглась( почала "цвісти" оскільки зберігалась в сирому підвальному приміщенні)

продаж у звязку з покупкою http://by.kofevarki.org/delonghi-caffe-venezia-magnifica-esam-2200-s.html

тому і зелмер стоїть без діла!

ціна 1500грн. самовивіз з вул.Потебні, район тролейбусного депо

тел. 0951476607, 0987200011 Олександр

post-8662-0-32962700-1403000587_thumb.jp

post-8662-0-82916300-1403000594_thumb.jp

post-8662-0-58232900-1403000602_thumb.jp

post-8662-0-41141000-1403000610_thumb.jp

post-8662-0-46678000-1403000617_thumb.jp

Опубліковано

за цю ціну вони йдуть з дефектом, не знаю чому тут вони це не вказали(але впевнений якщо до них подзвонити то вони скажуть що вона з дефектом), на інших сайтах цей нюанс вказаний, реальна ціна нової цієї кавоварки, без дефектів приблизно 1900грн.+доставка

сам дефект якщо вірити тому що пишуть -царапини, потертості,сколи які були в процесі тестування машин!

ссилка http://fotos.ua/zelmer/13z013_65190.html?utm_source=priceua&utm_medium=price&utm_term=13z013_65190&utm_campaign=kofevarki-i-kofemashiny

на моїй царапини є оскільки нею все ж таки користувалися рік, але ногами її ніхто не пинав і з балкона не кидав, старались слідкувати!

пропонуємо ціну а не кидаємо безтолкові ссилки, я тут продаю кавоварку а не займаюсь цінеутворенням чи оціненням побутової техніки! є конкретний апарат з описом реального стану+фото, також якщо цікавить дійсно то приїжджаємо та дивимось вживу, пропонуємо ціну, торгуємось, купуємо!

Опубліковано

за цю ціну вони йдуть з дефектом, не знаю чому тут вони це не вказали(але впевнений якщо до них подзвонити то вони скажуть що вона з дефектом), на інших сайтах цей нюанс вказаний, реальна ціна нової цієї кавоварки, без дефектів приблизно 1900грн.+доставка

сам дефект якщо вірити тому що пишуть -царапини, потертості,сколи які були в процесі тестування машин!

ссилка http://fotos.ua/zelm...i-i-kofemashiny

на моїй царапини є оскільки нею все ж таки користувалися рік, але ногами її ніхто не пинав і з балкона не кидав, старались слідкувати!

пропонуємо ціну а не кидаємо безтолкові ссилки, я тут продаю кавоварку а не займаюсь цінеутворенням чи оціненням побутової техніки! є конкретний апарат з описом реального стану+фото, також якщо цікавить дійсно то приїжджаємо та дивимось вживу, пропонуємо ціну, торгуємось, купуємо!

може тому і не вказали що вона нова і без дефектів!!! чому ти називаєш ссилку безтолковою? я тобі навів приклад де за таку ж ціну можна купити НОВУ І З ГАРАНТІЄЮ.

Опубліковано

ссилка http://fotos.ua/zelm...i-i-kofemashiny

може тому і не вказали що вона нова і без дефектів!!! чому ти називаєш ссилку безтолковою? я тобі навів приклад де за таку ж ціну можна купити НОВУ І З ГАРАНТІЄЮ.

ну так купуй, хто мішає? а безтолкова - бо я не ссилками обмінююсь а продаю кавоварку, а ти подзвони до них(у своїй ссилці) і спитай без дефектів вона чи ні, і чи взагалі в наявності, це що нова то і так ясно!а тоді будеш казати-доказувати

я ще раз повторюю торг не відміняв ніхто, пропонуємо ціну, і хватить тут флудити !

• 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...