Перейти до змісту

Пропонують відпочинок на о. Світязь (Шацькі озера)

Ніколас

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пропонують відпочинок на о. Світязь (Шацькі озера), дуже велике гарне подвір’я, є місце на парковку ворота зачиняються, звертайтесь за телефонами 0985897111, 0938304373

Опубліковано

Пропонують відпочинок на о. Світязь (Шацькі озера), дуже велике гарне подвір’я, є місце на парковку ворота зачиняються, звертайтесь за телефонами 0985897111, 0938304373

Пиши бігом ціни, кількість кімнат, скільки до озера іт.д., бо зараз отримаєш по повній ))

Опубліковано

завтра ввечері будуть фото і вся інформація, бо це мене знайомі попросили розмістити почекайте до завтра ок?можу сказати що є 2 містні номери 4 містні і 3 містні спати звичайно в номерах, а не вмашині, хотя якщо захочеш дешевше то і в машині переночуєш, до озера 10 хв може і меньше

Можу скинути силку на фото як виглядала ця місцевість в минулому році, в цьому році переробили набагато краще нових фото чекайте завтра, а поки приблизно можете подивитись. http://svityaz.org.u...ne-podvrya.html

post-25587-0-87769900-1402675455_thumb.g

Опубліковано

до озера іти 8-10 хв. , мангал, тенісний стіл, гойдалки-все для відпочинку.Близько магазин. Саме місце знаходження в Шацьку біля озера Світязь!Всі інші деталі за вище даним телефоном.

Опубліковано

мало того, що об'ява розміщена в неналежному розділі, так ще й без ціни. тема закрита модератором.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...