Перейти до змісту

Це не політика Це Нелюди Це Голодомор

vanus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я усвідомлюю жах

Я розділяю горе

Я відчуваю втрату

Я шкодую

Геноцид мого народу

Геноцид моїх батьків

Я не забуду

Я не мовчу

Я є

Я є українець

памяті мільйонів братів та сестер померлих в жаху від рук комуністів

Опубліковано

Твоя правда

Ми, українці не маємо права забути злочину комуністичного режиму проти Українського народу. Вони прагнули зламати славну на весь світ волелюбність і прагнення до незалежності та поставити на коліна націю і відправити її в колгоспи ..Від голоду померло від 7 до 15млн. українців...На Волині у Луцьку та Ковелі були створені товариства до яких кожен міг приносити харчі для братів зі східної України вони доходили до кордону але не далі а далі це все йшло до Росії ..Я ніяк не розумію як це можна заперечувати факт голодомору як геноциду оскільки у Росії харчів було повно а з України усе масово вивозили ..Вони тоді уже зрозуміли що без України нікуди і користувалися безцінними природними ресурсами і корисними копалинами такими як вугілля Донбасу а націю прирекли на голодну смерть .......Кожен має знати свою історію.........

Хай кожен сьогодні запалить у себе у вікні свічку скорботи

Не маєм права забути!!!!!

Опубліковано

оценивая размер пенсии моих родителей не могу утверждать что наша совершеннолетняя держава сильно заботится о сытости своего населения.

хотя, это лирика.

память погибших чтить надо. и трагедию уже никто не оспаривает.

Опубліковано

Пам’ятаємо....

Робимо висновки...

Уже не мовчимо, хоча ще не навчились гордо тримати голову за свій народ...

Повільно, але рухаємось вперед...

Опубліковано

А хто був сьогодні на мітингу на Замковій площі? Гарно все зробили, повно молоді. Правда не всі по своїй волі :-(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...