Перейти до змісту

woodwork

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Кому потрібна тирса на постійній основі або разово (10-20мішків) з сосни/вільхи/берези - віддам даром (самовивіз), з собою мати мішки порожні та гарний настрій :)

застосування:

на дачу/город, посипають клубніку, кущі порічок, смородини тощо. (добре тримає вологу та тепло)

на підстилку худобі в сарай

хомячкам у клітку

на СТО (добре вбирає мазут/рідини)

можу ще згадати, але краще вам самим думати нащо воно може пригодитись ще...

• Відповідей 69
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

взяв би мішок з берези =) телефончик можна ? ... мені на зиму яблуки зберігати =)

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Тирса мокра, нема куди ховати. Сто мішків ні, кілька так, багато за гроші. З собою порожні треба мати.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Доброго дня. Дуже пригодилася б тирса на клубніку, ще можна у Вас взяти? З урожаю привезу клубніку)))

Опубліковано

Закривайте тему.

Роздача тирси закінчилась із початком заготівлі тирси до опалювального сезону на зиму, котли споживають багацько дров, тирсу добавляємо.

• 9 місяців потому...
Опубліковано

Гопца-дрицца, тирса знову є, налітай!

Кому потрібно як підстилка під худобу, посипати клубніку, інші рослини, чи як добриво, або ж на СТО для видалення мастил та інших рідин, вобшем сфера застосувань велика.

Для того щоб забирати потрібно: коропки, мішки чи інші ємності, моживий обмін, я вам повні, ви мну порожні. Тирса на постійній основі (до пізньої осені, далі знову пауза).

П.С. нею ми взимку топимо, виходить тепло та економно, немає просто де складати.

Опубліковано

Тирса різного помолу, є дрібна, є крупна. Забирати в районі Красного та Електроапартної. Є на постійній основі, по пару мішочків на день, інколи більше, інколи менше. Набирайте.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Є ще в наявності? Де і коли можна забрати. Координати напишіть

є тел., телефонуйте, я ж неможу щодня звітуватись.

П.С. Так, тирси є багато, приїджайте та забирайте.

П.П.С. р-н Лучеська.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...